:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İnternet Aşkı Sonu OLuyordu.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
081231-082406-159152-C.jpg
AYDIN’DA yaşayan 16 yaşındaki K.C’nin internet aşkının ardından ibretlik bir öykü ortaya çıktı. Sanal ortamda kendisini asteğmen olarak tanıtan Tolga A.’ya aşık olan genç kız 14 Aralık’ta evden kaçtı. Ankara’da yaşayan sevgilisinin yanına giden K.C, iki hafta boyunca sevgilisinin tecavüz ve işkencelerine maruz kaldı.

ANNE GENELEV PATRONİÇESİ


ZANLININ evde olmadığı bir anı fırsat bilen genç kız kaçarak polise sığındı. Olay sonrası Tolga A. ile annesi F.A gözaltına alındı. Annenin genelev işlettiği ve Tolga A.’nın genç kızı randevuevinde çalıştırmaya zorladığı ortaya çıktı. F.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tolga A ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ZAFER KÜTÜK / ANKARA
yeni nesiller olabildiğine cahil,kandırılmaya hazır ortalıktakı adam sıfatlı(adam demeye kaç sahit lazım )ALLAHsızlar birilerini kndırsak diye kol geziyor...öyle veya böyle olan hep cahil kandırılmaya musayıt kardeslerimize oluyor...yazık çok yazık
Sanal aleme boşuna güvenme demiolarrr :S:S

Konu için tşkLer....
şaka gibi ya Big Grin
ne hale gelmişim haberimiz yoq hiç
ağlancak halimize güleriz anca
Internetten Bulupta Nasil Güveniyorlar Aklim Almiyor.. Gercek Asklarida Gördük Internet Araciligiyla Tanisipta Gercekten Birbirlerini Seven Ciftleri Ama Cogunun Sonu Hep Böyle Hüsran Bide Daha 16 Yasindasin Iste Bi Kandirildimi Insanin Gözü Hicbirsey Görmüyor..
Genel Ev Islettigi Halde KAdini Serbest Birakmislar.. Hayretler ICerisindeyim..

Allah Sonumuzu Hayir Etsin.. =)
Yazık bu gençlere internet veya gerçekte böyle olaylar çok oluyor
gençlerimizin artık gözlerini açmaları gerek böyle adi kişilerin Allah belasını versin
Amiiiin Demek Isterdim Ama Yinede Belayi Anmayalim..
Allah Onlari Kötü Niyetlileri Nasil Biliyorsa Öyle Yapsin..
Bela diliyorum insan hayatını mahfetenlere bela az bile......
Yorumsuzum Big Grin
Hadi herşeyi bi yana koydum insan duyguları ile hareket ediyor bazen hiç mi akıl denen bişey yokta, bırakın sevmeyi evden kaçmayı göze alıyor. Ne için kim için hey allahım daha neler duyucaz.Bu zamanda kimse kimseye güvenmiyor en azından benim bu güvenim sıfır.Kaçtı da ne oldu al işte kurban oldu onların emellerine.Yinede insanlar bunlardan ders almıyorlar halen kaçıp giden var bizim insanımız çok tuhaf..