:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sessizce De Ki Bana " ..."
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Biri Bana GeLSin .. O Da SenSin .. Beni Kırmış oLSanDa ..
İkimizDe Aşık 1 Tek FarkLa .. BenimKi Senden Biraz FazLa ..











Gecenin Geç SaatLeriydi .. Galiba Yine Seni Görmüştüm Rüyamda .. Heple Senle Uyanır Oldum .. Hiç BitmeSe RüyamDa Hep SenLe KaLSam .. Zaten Sadece RüyaLarDa BuLuşuyoruz .. O Da Bana Yeter Ya .. RüyamSın İşte ..





Hayattan Hiç Bir Şey BekLemiyorum Artık Senden Başka .. Bana Seni VerSin .. Söz Veriyorum Başka Bir Şey İstemem .. Sen Her ŞeySin Zaten .. Bana Oyun Oynuyor Bazen Şu Bizim Yaşadığımız Dünya .. Beni Hala Küçük Sanıyor .. OyunLarına Kanarım Sanıyor .. BiLmiyor Ki Büyüdüğümü .. Koca Bir Kız oLduğumu ..



Umudun Bittiği Yerde Huzur oLmaz .. OySa Ki Hep Umut DoLuyum .. Sen GelecekSin .. Dünya Yok oLSa Da, Kıyamet KopSa Da GeLecekSin ..



Bunu Biliyorum Ya Umudum Tükenmiyor Ya .. Ve Sen GeLecekSin ..





DinLediğim ŞarkıLar Seni Anlatıyor .. Kaşını, Gözünü, Boyunu, Huyunu, SinirLendiğin Anı .. Her ŞeyinLe Tıpkı Sen ŞarkıLar .. BaşkaLarı Bilmez MutLuLuğumu .. Senin Geleceğini BilmezLer .. Dönüp Dönüp Dalga GeçerLer .. Ama BilmezLer Ki Bir Gün Sen GelecekSin ve Beni Alıp Gideceğiz UzakLara .. İşte O Zaman HerkeS

Görecek, Duyacak MutLuLuğum oLan Seni ..







Ama Şimdi DeğiL ..





Biraz Daha ÖzLeyeyim Seni .. Bu ÖzLem Nereye Kadar Diyorum Bazen Kendi Kendime .. AlışmaLıyım .. SenLi GünLerim oLacak Ama Ya SenSizLik .. öLünce De Seveceğim Seni .. Peki Sen .. Sende SevecekSin DeğiL Mi ? KendimDen oLduğum Kadar Senden De Eminim Birtanem .. Ölüm Bizi SevgimizDen Yıldıramayacak [url="http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://www.kralforumuz.biz/images/smilies/smile.gif"]smile.gif[/url] Seni Seviyorum ..





Şimdi Gidiyorum .. Merak Etme Uyuyacağım .. Biliyorum Rüyamda oLacakSın .. O Yüzden Uyuyacağım Diyorum Ya .. Senden Bir CümLe Duymak İstiyorum RüyamDa .. Her Zaman Söylediğin Cümleyi Sessizce ..




De Ki Bana “. . . . . . . . . . . . . .” smile.gif





alıntıdır...

angel_from_hell

teşekkürleeeeeeeeeeeeeeerrr İLkCaN....dugulandım Sad
Her Zaman Söylediğin Cümleyi Sessizce ..




De Ki Bana “. . . . . . . . . . . . . >



Çok güzldi sağol canım Smile
Teşekkürler güzeldi..
içim bi thf oldu yavv
iLkcanmmmm yüreğine sağLık bitanem Smile