:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yürek de taş değil ki çatlamasın
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Gecenin gizli ve yalın yanındayım.Koyu griliği saklı zamanlarında deşifre ediyorum anıları bir yağmur tınısında hüzün eşlik ediyor talnızlığıma tadı bir başka bu gece arzuların sevgilinin değil ama sevginin kollarındayım.Sırtıma yükleyip kederleri gittiğim kaçıncı dönüşü bu,yolculuklarımın yürekte taş değil ki çatlamasın yürekteki sızı az değil ki,ızdırabı ruhumu yakmasın.

Sarı saçlarını deli gönlüme

Bağlamışım çözülmüyor mihriban

Ayrılıktan zor belleme ölümü


Görmeyince sezilmiyor mihriban

Böyle miydi bu türkünün sözleri beni yakan en acı yeri...Kalbimi titreten ağıt dizeleri.Yar deyince insan kalbinin hastalığını hatırlıyor bir tufanda kaybolduğunu düşünüyor.O öyle bir acıdır ki,niçin,ne zaman ve nerede olduğunu bilmek istemiyor.

Hayat bir tren.Ölüm ise trenin,üzerinde vakit gecirdiği raylarının bir uçurumda bitişi bitişi gibi bir şey insan,o uçuruma ne zaman geleceğini bilmiyor.Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor yol gittikçe ömür gözünde büyüyor.Günahlar çoğaldıksa boynundaki zinçirin bir halkası daha azalıyor


Ya insan sen çok yaşa

Alemet sensin kendi izini sür ki,

Gel şöyle bir mizana

Razı ol cezana

Yada kazandığına
[SIZE=4]Herşeyi bir kenara bırakıp...Bugüne kadar benimle olan ama bugün yok olanları düşündüm! O yıldıza baktımvirgs.gif göz kırptı bana yine.. Bir an aklıma geldin! Sonra kırgınlıklarımıvirgs.gif kızgınlıklarımıvirgs.gif beni üzen herşeyi sildiğimi hatırladım! Doğru ya beni en çok üzen sendin! Tüm kırgınlıklarımın içinde sen vardın.. Onları bir kenara attığımdavirgs.gif yok saydığımdavirgs.gifsildiğimde... Seni de çıkarmıştım hayatımdan! Numaranı bile tanıyamadımvirgs.gif o yıllardır ezberimde olan numarayı... Ya yıldıza ne demeli.. Benim yanıbaşımdavirgs.gif bir görünüp bir kaybolan tabi ki sendin.. Nasıl unuttum ki!!!

Tam böyle düşünürkenvirgs.gif o yıldıza adını vermek için döndümvirgs.gif göz kırpmak içinvirgs.gif yanıbaşımdasın sonsuza dek orada kalacaksın demek için döndüm... Ama yoktun! Sadece sonsuzluğa doğru kayan bir ışık gördüm...!!!
[/SIZE]




Teşekkürler Gülay Yüreğine Sağlık..
Buda Benden (:
gülay bizimle paylaşımın için tşkler
çok güzeldi elinize yüreğinize sağlık...
güzel bir anlatım
hoş bir paylaşımdı gülay...
yüreğine sağlık teşekkürler...
Alıntı:.. ''bir başka bu gece arzularım sevgilinin değil ama sevginin kollarındayım''. ''yürekteki sızı az değil ki, ızdırabı ruhumu yakmasın''.

Yüregin dert görmesin .. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin Insallah ):

''Yürekte acilar bitsin artik, sevmek sevilmek ölümüne olsun yada hiç olmasin'' ..
Teşekkür ederim gözlerinize sağlık...
Alıntı:[b]Ya insan sen çok yaşa

Alemet sensin kendi izini sür ki,
[/b]
Alıntı:
[b]Gel şöyle bir mizana[/b]

[b]Razı ol cezana[/b]

[b]Yada kazandığına[/b]

Güzelim yüreğine zeval gelmesin.

Çok hoş bir yazıydı Smile
Teşekkürler ..
Beğenmene sevindim gözlerine sağlık sevda yüreklim:Smile