:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Canlı yayında büyük şok!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Esra Ceyhan'ın deki programında reyting adına öyle büyük bir çirkinlik yaşandı ki izleyenler şoke oldu. Ceyhan, canlı yayında telefon bağlantısına tecavüzcü bir sapığı aldı.
Bu kişi de mahallesindeki bir kadına nasıl tecavüz ettiğini anlattı.

Esra Ceyhan dinledikleri karşısında şoke olmuş numarası yaptı. Numara yaptı diyoruz çünkü, buna rağmen o kişinin telefon konuşmasını kestirmedi. Sapık da ballandıra ballandıra anlattı.

Esra Ceyhan’ın programında yaşanan olayda, yayına telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen kişi, yaptığı taciz ve tecavüzleri anlattı.

MAHALLEDEKİ KADINA TECAVÜZ ETTİM

Herkesi şok eden bu kişi mahalledeki bir kadına aşık olduğunu ve eşine onunla evlenmek istediğini eşinin kabul etmemesi üzerine bu kişiye tecavüz ettiğini itiraf etti.

Adamın itirafları karşısında herkes donakalmıştı ancak konuşma devam etti "Daha sonra baldızımla bir ilişki yaşadık. Hanım ’Bu kadar rezalet olmaz, kendi aramızda halledelim. Biz boşanalım, kardeşimle evlen’ dedi. Bu kez baldızımla nikah yaptık. Bu sefer maddiyatta tutturamadım. Sıkıntıya girdim. Bu kez internet ve telefon üzerinden bazı insanları taciz etmeye başladım."

Stüdyodaki ve ekran başındakilerin kanını donduran bu konuşmasının şoku geçmeden adam sözlerine şöyle devam etti:

"Çoğunu tenzih ediyorum fakat inanır mısınız bazıları bana kontör gönderdi, ’devamlı sen bizi arama, biz gönderelim sen bizi ara’ diye. Öyle insanlar da var yani!!"

BİR KAÇ KEZ TEDAVİ OLDUM

İsmini vermeyen adam, bir kaç kez tedavi olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını söylemeyi de ihmal etmedi.

Söylenenler karşısında şaşkına düşen Esra Ceyhan’ın ’Küçükken tacize uğradınız mı?’ sorusuna da ’hayır’ diyen adam ’Ben kız çocuğu gibi büyütüldüm. İnsanlara düşman gibi baktım" ifadesini kullandı.

Stüdyoda oturan Dr. Haydar Dümen ise yapılan tüm bu konuşmaları dinledikten sonra teşhisi koydu: "Psikopat! Tek kelimeyle böyle. Ruhi yapısı böyle. Bu tarafa şarj etmese alkolik olacaktı, uyuşturucu kullanacaktı. Tedavisi yok!"


A5F72FDF4ACA648BAED6F63BC045.jpg


Televizyongazetesi