:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yay ve Koç
İki ateş elementinin beraberliğinden parlak kıvılcımlar çıkacaktır. Bu, çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkinizde ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi biliyorsunuz.

İkinizde macera, tutku ve heyecan peşindesiniz. Hayatın sıkıcı olmaması gerektiğine inanırsınız. Siz Yay burcu, heyecanlı, egzotik yerlere seyahatler ve lisansüstü öğretim yapmak istersiniz. Koç burcu ise yeni iş yatırımları yapmak ister. Sıradan bir hayat ikinizi de sıkar. İkinizde hayat dolu, iyimser ve heveslisiniz. Hayat felsefenizi paylaştığınız canlı sohbetleriniz olur. İş hayatından ve akademik çevreden güçlü ve başarılı arkadaşlarınızla sosyal hayatınız çok eğlenceli olacaktır.

Yatakta da heyecanlı ve heveslisiniz. İkinizde çabuk sıkıldığınız için yaratıcı olmak zorundasınız.

İkinizinde en büyük korkusu ciddi bir ilişki yada evlilikte özgürlüğünüzü ve bireyselliğinizi kaybetmektir. Evlilik konusunda yavaş davranırsınız. Birbirinize düşünmek ve evlilik fikrine alışmak için zaman tanırsınız.

Bu harika bir ilişkidir. Koç burcu sizi iyi anlar.


Yay ve Boğa

Bu zor bir beraberlik olacaktır. Bu ilişkiyi devam ettirebilmek için karşınıza çıkacak çıldırtıcı engellere hazır olun.

Boğa pratik toprak elementidir. Sizin gibi ateş elementi yani iyimser, neşeli ve canlı değildir. Ailesine ve topluma derin bağlarla bağlıdır. Boğa burcunun sağlamlığı ve dengeli oluşu en başta sizi çekmiş olabilir ama bu özellik sonradan sizi ayıracaktır. Sevgilinizin tedbirli, sorumluluk sahibi, ne yapacağı belli olan birisi olduğunu yani sizin için sıkıcı ve ağır olduğunu fark edeceksiniz. Boğa ise sizin fazla iyimser, güvenilmez, uçarı, kaygısız ve patavatsız olduğunuzu düşünecektir.

sizin zalimliğe varan açık sözlülüğünüz bu ilişkide size zarar verecektir. Boğa burcu ilişkisinin bir an önce resmiyeti dönüşmesini ister bu da sizi korkutur. Siz ne kadar uzaklaşırsanız Boğa o kadar üstünüze düşecek bu da sizi çıldırtacaktır.

Başta sizi birbirinize çeken özelliklerinizi hatırlamaya çalışın. Her ilişkinin iyi ve kötü yönleri vardır. Başta hoşumuza giden özellikler daha sonra bizi rahatsız edebilir. Mesela başta dengeli gelen daha sonra sıkıcı gelmeye başlayabilir. Gerçekçi beklentileriniz olursa, ilişkiniz uzun vadeli olabilir.

Boğa burcunun olumlu özelliklerinden birisi de hayat boyu yanında olacak bir eş aramasıdır. Gelecek için Yay burcunun beceremediği iyi yatırımlar yapar, para biriktirir ve geleceğini güvence altına alır.

Bu ilişkiye bir şans vermeniz için bir nedeniniz daha var. Boğa burcu yatakta çok erotik ve duyarlıdır. Unutamayacağınız bir tecrübe olacaktır. Boğa sevgiliniz ilgilidir ve yavaş hareket ederek sizi sonsuz heyecanlandırır. Siz ise rahatlık ve eğlence getirirsiniz bu da Boğa'nın hoşuna gider.

Çok çaba göstermeniz gerekse de bu ilişkiye bir şans vermelisiniz.


Yay ve İkizler

Bu ilişki yüksek zeka üzerine kuruludur. Çocuğunuz olursa IQ' su çok yüksek olacaktır. Beraberliğinizde ufuklarınızı genişletmek ve sürekli yeni şeylerler keşfetmek ön planda olacaktır. Kısacası İkizler burcu sizin için en doğru seçimdir.

İkizler, günlük haberler üzerinde yoğunlaştığı için gazetecilerin burcu olarak bilinir. Yay ise insanlık hakkında bilgi toplamaya ve bundan anlam çıkarmaya çalışır. Yay burcu filozofların burcudur. İkizler insanı sizinle teorik ve iddialı kavramlarla uğraştığınız için dalga geçebilir. Siz ise ona kimin neyi, ne zaman yaptığı gibi olayları takip etmekten esas konuyu göremediğini söylersiniz. Bu iki yorumda da gerçeklik payı vardır. Her burç hayat bulmacasının başka bir parçasını çözmekle görevlendirilmiştir.

Siz ateş elementisiniz ve hava İkizler'le iyi anlaşırsınız. İkinizde seyahat etmekten hoşlanırsınız. Her an uçağı atlayıp en uzak yerlere gitmeye hazırsınız. Yeni şeyleri keşfetmeye olan ortak merakınız ilişkinizi hep canlı tutacaktır.

İkinizinde fazla akılcı oluşu problem yaratabilir. O kadar çok düşünürsünüz ki hissetmeye zamanınız kalmaz. Yıldız haritanızda su burçları varsa ilişkinize duygu getirecektir. Yoksa analiz ve mantık yürütmelerinizle birbirinizin başını ağrıtabilirsiniz. Bu konuya dikkat ederseniz başka bir probleminiz olmayacak ve fazla çabaya gerek kalmadan rahatlıkla yürüyen bir ilişki olacaktır.

Yatakta parıldayacaksınız. İkinizde konuşkan, oyuncu, şakacı ve esprilisiniz. Renkli, heyecanlı ve hareketli seks hayatınız olacaktır. Sadece buradaki uyumunuz bile sizi çok yakınlaştıracaktır.


Yay ve Yengeç

Bu oldukça zor bir ilişki olacaktır. Yürümesi için çok çaba göstermelisiniz. Öncelikle zorluklara bakalım.

Temelde çok farklısınız. Sevgiliniz Yengeç su elementidir, duygusal ve karamsardır. Günlerce somurtuk ve depresif halde dolaştığı için sinirlerinizi bozacaktır. Siz ise ateş elementisiniz, duygusal değilsiniz, neşeli ve iyimsersiniz. Ateş ve su burçları birbiri ile uyumlu değildir. Değişken burç olduğunuz için Yengeç'ten daha esneksiniz. Yengeç burcunun değişikliklere direnmesi sizi en iyi ihtimalle şaşırtacak, en kötü ihtimalle de sinir edecektir.

Siz geleceğe dönüksünüz, Yengeç insanı ise geçmişe bağlıdır. Sürekli olarak geriye dönüp, şöyle yapsaydım, yapmalıydım diye söylenmesi sizi çıldırtacaktır. Ona bunun bir işe yaramadığını söylersiniz, bazen haklısınızdır.

Yengeç burcu tüm ruhu ile size bağlanacak ve sevgisini verecektir. İyi bir dinleyicidir, sizi canı gönülden dinler ve iyi çözümler önerir. Onun sizi çok sevdiğinden emin olacaksınız. (çok az burç onun kadar vericidir.)

Kolay incinen Yengeç burcu ile konuşurken dikkatli olun, patavatsız konuşmalarınız onu yaralayabilir. Bütün burçlar içinde en kuvvetli hafızaya sahip olandır, söylediklerinizi hayat boyu hatırlar.

Yatakta ise size hiç tatmadığınız duyguları yaşatacaktır. Onunla olan ilişkinizi asla hafife almayın, bu onun için sıradan bir olay değildir. Durgun suların çok derin olduğunu unutmayın. Yengeç burcunu el üstünde tutun, karşılığında size olan aşkı büyüleyici olacaktır.

Temeldeki farklı yapılarınız bu ilişkiyi zorlaştıracaktır. Beraberliğiniz ancak birbirinize çok sevgi ve saygı gösterirseniz mümkün olabilir.


Yay ve Aslan

İki ateş elementinin beraberliğinden çakan kıvılcımları görebilirsiniz. Bu harika ve tutkulu bir ilişki olacaktır. On üzerinden on veriyoruz! İkinizde macera ve sağlıklı seks dürtülerine sahipsiniz. Aranızda müthiş bir ten uyumu olabilir.

Aslan burcunun aydınlık bakış açısı ile sizin iyimserliğiniz birbirine çok uyar, bir arada olmak eğlenceli olacaktır. Aslan burcu sosyal hayatınızı genişletecek, özellikle güzel sanatlarla ilgili ilginç insanlarla tanıştıracaktır. Karşılığında sizde ona akademik çevreden insanlar tanıştırabilirsiniz.

Aslan insanı sizin gibi esnek değildir, değişikliklere bir türlü adapte olamaz. Başta fark etmediğiniz bu özelliği sizi şaşırtacaktır. Onu ikna etmeye çalışın. Aslan hükmetmeyi sever, fakat yüksek zekanız sayesinde özellikle pohpohlayarak onu parmağınızda oynatabilirsiniz. Aslan için övgü, oksijen kadar gereklidir, bunu unutmayın. Ağzınızdan çıkanı kulağınız işitsin lütfen patavatsızlığı bırakın, istemeden gaddarca açık sözlülüğünüzle başkalarının egolarına zarar veriyorsunuz.

İkinizde pratik değilsinizdir. Hayatınızın dramatik, tutkulu, renkli, enerjik ve birazda lüks içinde olmasını arzu edersiniz. Aslan burcu ile bu gerçekleşecektir ama onun aşırı harcamalarına dikkat etmelisiniz. Siz para konusunda hesaplı değilsiniz ama Aslan sizden beterdir. Onun lüks ve pahalı zevkleri meşhurdur. En azından birinizin iyi bir gelire sahip olması gerekiyor. İkiniz de iyimser olduğunuz için para biriktirmezsiniz, bir gün ne olduğunu bile anlamadan kendinizi sokakta bulabilirsiniz.

Yatakta ise en çılgın rüyalarınızda bile göremeyeceğiniz anlar yaşayacaksınız. Güneş kral ya da kraliçe ile tutkulu geceler geçirebilirsiniz. Yaratıcı Aslan ile aşk hayatınız hiç monotonlaşmayacaktır. Aslan burcu sizin sportmen,atletik yapınızdan hoşlanırken, sizde onun şampanya zevkinden ve saten çarşaflarından zevk alacaksınız.

Özet olarak, onunla birlikte iken ayaklarınız yerden kesilecektir.


Yay ve Başak

Toprak elementi Başak ile ateş elementi Yay'ın arasındaki çekim keskin zekaların çekimidir. En sonunda zekası ile sizi alt edebilen birini buldunuz. Başak burcu detaycı, kararlı, politik ve konuşkandır. Patronunuza onu tanıştırmaktan gurur duyarsınız. Ona hayran olmamak elde değildir.

Aranızdaki en büyük sorun Başak insanının çalışırken sizin ise eğlenirken mutlu olmanızdır. Başak burcunun çok çalışmasından bunalarak, gidebilirsiniz.

Çalışma temposu sizi sıkmadı ise titizliği bunaltabilir. Evin içinde peşinizden gelerek, dağıttıklarınızı toplamasına dayanamazsınız. Siz titiz olamazsınız çünkü fazla meşgulsünüzdür.

Yatakta ise Başak insanının size bağlılığından, (görünüşünden beklenmeyen) tutkulu, arzulu oluşundan çok zevk alacaksınız. Başak iyi bir iletişimci olduğu için isteklerini rahatlıkla dile getirecektir. Onu sözlerinizle tahrik edebilirsiniz, bunu çok erotik bulur. İşkolik Başak hemen gevşeyemez önce onunla nazikçe ilgilenmeli, aklını işten uzaklaştırmalısınız.

Siz ateş burcusunuz, Başak ise toprak. Bu karışım çok uyumlu sayılmaz. İkinizde değişken burçlarsınız, bu yüzden esnek ve uyumlusunuz. Bu ilişkinin yüzde elli şansı var, isterseniz bu ilişki sürebilir. Her şeye olduğu gibi bu ilişkiye de iyimserlik katacağınız için ve Başak burcunun zekası ile sizinki bir arada harika olacağı için bu şans daha da yüksek diyebiliriz.


Yay ve Terazi

Bir Terazi'ye aşık oldunuzsa kendinize çok uygun birini buldunuz demektir. Terazi hava elementidir, siz ise ateş. Bu ikisi birbirine çok uygundur. Terazi ile birlikte iken arkadaşlar ve sosyal olaylar içinde olacaksınız. Terazi burcu kesinlikle evde oturamaz. Burçlar içinde en çok gezmeyi seven ve hemen herkesi tanıyan Terazi burcudur.

Terazi insanı güzel görüntüsünü korumak için zaman harcar. Terazi burcu hoş görünüşlü, seviyeli ve zariftir. Bu hem kadın hem erkek Terazi'ler için geçerlidir. Terazi insanı maddi durumu ne olursa olsun zevk sahibidir. Sürekli gece klüplerinde, barlarda, restoranlarda hoş görüntüsü ile boy gösterir. Yeni yerleri keşfetmekte üstüne yoktur, onun gittiği yerler kısa zamanda moda olur.

Terazi evlilik burcudur, Yay ise bekarlar burcu. Yay, özgürlüğünü ve bireyselliğini kaybetmemek için evliliği geciktirir. Evlenmeye karar verdiği zaman ise artık durulmuş demektir. Zaten bu karara varmadan çok düşünmüştür.

Birlikte ev hayatınız muhteşem olacaktır. Terazi burcu iyi bir ev sahibidir. Yumuşak ve zarif bir dekor anlayışı vardır. Her türlü kültürel olaylardan, müzik ve sanattan çok hoşlanır. Sizin farklı zevkleriniz onun çok hoşuna gider. Sizden sanat, farklı kültürler ve damak tatları ile ilgili bilgiler almak ona ilginç gelir.

Terazi burcu kibar ve naziktir, aynı şeyi sizden de beklemektedir. Konuşma ve davranışlarınızda düşünceli olmalısınız. Patavatsız sözleriniz onu rahatsız eder.

Yatakta da hassas ve ince olmayı unutmayın ve sakın kabalaşmayın. Terazi hafif dokunuşlardan hoşlanır. Sizin oyuncu ve şehvetli tarzınız ona cazip gelecektir. Venüs tarafından yönetilen Terazi güzelliklere düşkündür. Dişi Teraziler karanlıkta aşk yapmak isterler. Erken yaşta gelişmiştir ve yuvarlak hatlara sahiptir. Dolgun yapısından utanarak moda dergilerindeki zayıf mankenlere özenebilir. Bu konuda biraz güvensizdir. Ne kadar hoş olduğunun farkında değildir, ne kadar güzel olduğunu sık sık söylemelisiniz. Erkek Terazinin kendine güveni daha fazladır. Gene de özellikle yatakta övülmekten hoşlanırlar.

Bu, yıldızların onayladığı bir ilişkidir. Mutlu ve eğlenceli bir beraberliğiniz olacak.


Yay ve Akrep

Fazla ileri gitmeden durun! iyi düşünmelisiniz. Akrep insanı gizemli havası ve seksiliği ile sizi çekmiş olabilir. Belki de hiç kimsede rastlamadığınız derin duyguları ve tutkusu sizi çekmiştir.

Yay burcu olarak siz bu ilişkiye canlı sohbetler, seyahat ve yüksek eğitim katabilirsiniz. Akrep burcunu ilginç, başarılı insanlarla tanıştırırsınız. Akrep insanı onun hayatını bu şekilde etkilemenizden heyecanlanacaktır. Hayatın anlamını tartıştığınız uykusuz geceler geçirebilirsiniz.

İnanılmaz seks hayatınızın yanı sıra sorunlarınız olacaktır. Akrep burcu yoğun duyguları olan, sahiplenen, kıskanç, takıntılı bir kişidir. Sizinle sonsuza kadar eş olmak ister. Siz ise özgürlüğünüze aşırı düşkünsünüz, kısıtlanmaktan nefret edersiniz ve bağlanmak size zor gelir, zaten Yay bekarlar burcu olarak bilinmektedir.

Akrep insanı ise sizi yüzeysel olmakla suçlayacaktır. Siz bunu kabullenir, detaylardan hoşlanmadığınızı söylebilirsiniz. Akrep sevgiliniz karmaşıktır ve özen ister, acaba siz bunu kaldırabilir misiniz?

Jüpiter tarafından yönetilen Yay mutlu bir burçtur. Akrep gibi karanlık ve yoğun bir burçla bir arada olmak onda klostrofobik etki yaratabilir. Bunun üzerine onunla olan tartışmalarınız ve arkasından günlerce sürebilen sessizlikler gelecektir. Neden suçlu olduğunuzu bile bilmeden ve suçluluk hissi ile hiç konuşmadan günler geçirebilirsiniz.

Bütün bunlara tahammül edebiliyorsanız peşini bırakmayın. Hayatta hiç bir şey dört dörtlük değil. Akrep burcunu gerçekten severseniz hayal bile edemeyeceğiniz bir sadakatle size bağlanacaktır. Birlikte olduğunuz her gün size tapacaktır. Akrep burcu bağlandığı zaman tutku ile bağlanır ve arkasından da muhteşem bir seks hayatı gelir.


Yay ve Yay

Eğer başka bir Yay'a ilgi duyuyorsanız onun zekası, engin bilgisi ve konulara olan hakimiyeti sizi çekmiş olmalı. Onunla üniversitede ya da bir seyahat sırasından tanışmış olabilirsiniz. Birlikte iken hayatınız eğitim, seyahat ve eğlenceli sporlarla dolu olacaktır. İkinizde ateş elementi olduğunuz için sürekli yeni fikirler üretirsiniz ve macera duygunuz hiç geçmez.

İkinizde o kadar iyimsersiniz ki her zaman her şeyin yolunda gideceğine inanırsınız ve hiç para biriktirmezsiniz. Kara günler ya da ilerisi için yatırım yapmalısınız.

İlişkinizin en zevkli yanı bitmeyen sohbetleriniz olacaktır. Birbirinizle konuşmaktan hayat boyu zevk alacaksınız. Felsefe yapar, sosyal konulardan ve yaşamla ilgili her türlü konudan konuşmaktan, tartışmaktan zevk alırsınız. Kafanız sürekli dolu olacaktır.

Bazen kendinize daha az benzeyen biri ile olmak ihtiyacını duyabilirsiniz. Sizin ya da sevgilinizin doğum haritasında toprak ya da su gezegenleri varsa daha iyi olacaktır. Beraberliğinizde eksik olan pratiklik ve duygusallık tamamlanacaktır.

İkinizde aşka kalbinizden çok kafanızla yaklaşırsınız. Sizler için doğal olan budur. Aranızdaki seks ise çılgın, şehvetli ve harika olacaktır. Sizler yürümeyi, bisiklete binmeyi, dağcılık yapmayı, yüzmeyi ve tenis oynamayı sevdiğiniz için formdasınızdır. Kapalı ortamda, spor salonlarında spor yapmayı sıkıcı bulursunuz.

Bu ilişkiye kesinlikle "evet" diyoruz.


Yay ve Oğlak

Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel olabilir. Oğlak burcu size işle ilgili akıllı fikirler verecek, gelecekle ilgili (özellikle finansal açıdan) planlar yapmanıza yardımcı olacak ve size sağlam bir zemin hazırlayacaktır. Siz de ona enerjiniz, iyimserliğiniz ve zekanızla mutluluk vereceksiniz.

Bu çift hayatın her kesiminden başarılı, eğitimli ve ilginç insanlarla bir araya gelecektir. Yay burcu da Oğlak burcu da yeni insanlarla tanışıp arkadaşlık etmekten zevk alır. Sizin entelektüel sohbetleriniz Oğlak insanının hoşuna gitse bile bir süre sonra siz tutucu Oğlak'tan sıkılabilirsiniz.

Aranızdaki sorun çok belirgindir. Yay burcunun uçarı, kaygısız tutumu Oğlak burcuna ters gelmektedir. Oğlak insanının büyük hedefleri vardır, planlıdır ve çok çalışır. Kendisini müthiş kariyerine adamış biri ile olmaya hazır mısınız? Sizin ise en sevdiğiniz şey öğrenmektir. Yazları ülkeleri dolaşarak, dinlenmek ve araştırmalar yapmak istersiniz. Oğlak sizinle sık sık ve uzun yolculuklara çıkamaz. Onun için seyahat ve macera öncelikli değildir, işinde ilerlemesine engel olabilir.

Oğlak burcunun sekste havaya girebilmesi için gevşemeye ihtiyacı vardır. Onu işindeki sorunlardan uzaklaştırabilmek için önce ona şarap ikram edin, güldürerek gevşetin ve sonra onu baştan çıkarın.

Bütün bu saydığımız sorunlar sizin için önemli değilse, devam edin..


Yay ve Kova

Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! Kova burcu ile aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür.

İkinizde politika, insan hakları, teknoloji ve topluma etkisi, çevre gibi konularla ilgilisiniz. Hayata olumlu ve neşeli bir yaklaşımınız var. Evde oturmaktansa dışarıda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı tercih edersiniz. İkinizde objektif, akıllı, mantıklı, hissetmekten çok düşünen insanlarsınız.

Kova burcu iletişimci hava elementidir. Siz ise saf ateşsiniz. Beraberliğinizde ateşiniz Kova ile alevlenerek daha parlak olacaktır. Sizin başkalarını inciten, gaddarca açık sözlülüğünüzden Kova burcu hiç etkilenmez. Sizin dobralığınız sayesinde kendisini ve dünyayı daha iyi tanıdığını düşünür.

Yatakta da sizlere duygularınızdan çok kafanız egemendir. İkinizde fazla tutkulu duygulara şüphe ile yaklaşırsınız. Sizlere göre bunlar hormonların marifetidir. Sizler yüksek IQ'lu, mantıklı eşler istersiniz.

İkinizde ilişkinin başında (hatta belki de hiç bir zaman!) bağlanmak istemezsiniz. Kova'da sizin gibi özgürlüğüne düşkündür ve diğer insanlardan farklıdır. Toplum kuralları onu hiç bağlamaz. Birlikte istediğiniz gibi bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Pratik değilsiniz ama bu küçük detayla başa çıkabilirsiniz. Devam etmeli misiniz? Kesinlikle evet! Kova ile beraberliğiniz on üzerinden on eder, ona sıkı sarılın.


Yay ve Balık

Yay burcu ve Balık burcunun beraberliği kolay olmayacaktır. Gene de ikinizde değişken burçlar olduğunuz için esnek yapılarınızla aranızdaki problemleri halledebilirsiniz. İlişkinizde sorun yaratabilecek konuları belirleyelim, siz de önleminizi alın.

Aranızdaki en büyük fark, Balık burcunun aşırı hassas ve romantik oluşudur. İri ve ifade dolu gözlerinden tüm duygularını okuyabilirsiniz. Balık insanı duygularını gizlemek istese bile bunda başarılı olamayacaktır.

Siz ise daha farklı olamazdınız. Bazen onun aşırı alıngan olduğunu düşünürsünüz. Balık burcu da sizin dürüstlüğünüzün zalimce olduğunu düşünür. O, sizin kadar açık değildir ve negatif yorumlar yapmamaya özen gösterir. Söyleyeceklerini yumuşatır, pozitif hale getirir. Bu sizin için uzun bir iştir. Size daha düşünceli olmanız gerektiğini söyleyecektir.

Diğer önemli kural ise Balık burcunun duygularını ciddiye almanız gerektiğidir. Yay burcu sık sık Balık insanının duygularını hiçe sayarak büyük hata yapar.

Balık burcu zekanıza hayrandır, bu da ilişkinizin olumlu bir yönüdür. Özellikle kavramsal düşünce yönteminize bayılır. Hayatın önemli sorularını kurcalamanız hoşuna gider. Yay burcu manevi, ruhsal soruların sorulduğu 9.evin yöneticisidir. Balık burcu da manevi değerler burcudur, ikinizde başkalarını düşünürsünüz. Balık bireylerle, siz ise daha çok toplumla ilgilisinizdir.

Balık insanı Yay'ı sıkmayacak, onu özgür bırakacaktır. Balık zaten meşgul bir insandır. Hayaller, fanteziler ve yaratıcı projelerle dolu kendine ait bir dünyası vardır. Onun hayal gücünün genişliği ve hayata bakış açısı sizi heyecanlandıracaktır.

Balık burcuna kendi potansiyelini anlaması ve güveninin artması için yardımcıolmalısınız. Balık, Koç burcu gibi kendinden emin değildir. Kendi fikirlerinin ve işinin değerini yaşlandıkça daha iyi anlayacaktır. Balık insanı çok fedakardır, siz bunu tam olarak anlayamasanız da bu özelliğini takdir edersiniz.

Balık burcu ile yatakta başka bir dünyayı keşfedeceksiniz. O her seferinde böyle olmasını ister ve çoğu zamanda bu gerçekleşir. Balık insanı için seks aşkın en kutsal ifade şeklidir. Bu onun için önemlidir ve hiç bir zaman hafife almaz. Siz de aynı şekilde önem vermelisiniz. Sizin yaklaşımınız daha az dramatik ve daha az derin olmasına rağmen zekanızla uyum sağlayabilirsiniz.

Yay burcu ateş, Balık ise su elementidir. Bu ikili astrolojide pek uyumlu sayılmaz. İkinizde değişken burçlar olduğunuz için her şey daha kolay olacaktır. Balık burcunu seviyorsanız bu ilişkiye şans verin.