:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyuncak bebeklerini bıçaklıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Antalya’da bir ay önce Şarampol Polis Merkezi’ne giden Suat D., 5 yıl önce evlendiği eşi Fatma D’nin mahallelerindeki kahvenin işletmecisiyle ilişkisi olduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

Suat D. daha sonra hamile eşinden vazgeçemeyeceğini anlayınca barıştı, polis de herhangi bir işlem yapmadı. Suat D., dün öğle saatlerinde evinde eşiyle yine kendisini aldattığını öne sürerek tartıştı. Korkup dışarı çıkan 6.5 aylık hamile kadını sokak ortasında yakalayan Suat D, yanında taşıdığı bıçağı çıkardı.

Dehşeti yaşadı

5 yaşındaki kızı K.’nın gözleri önünde eşini 12 bıçak darbesiyle öldüren Suat D. olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Dalgakıran’ın karnındaki 6.5 aylık erkek bebek de sezaryenle alınmasından 3 saat sonra yaşamını yitirdi. Cinayete tanıklık eden 5 yaşındaki K. ise polisin emanet ettiği babaannesi Canan Karamercan tarafından, bakması için halasına teslim edildi. 6.5 aylık hamile eşini öldüren Suat D’nin annesi Canan Karamercan, cinayetin tanığı torunu K’nin psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Devamlı oyuncak bebeklerini bıçaklıyor" dedi. Gelininin oğlunu bir kahveciyle aldattığını öne süren Karamercan, "Oğlum bana ’Bu kadınla yaşayamam. Bunu da öldürürüm, geride kalmasın diye kızımı da öldürürüm’ diyordu. Ölen bebeğin babasının da kahveci olduğundan şüphe ediyoruz. Bu nedenle DNA testi yapılmasını istedik" diye konuştu.

Yardım alması şart

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Esin Özatalay, 5 yaşındaki K.’nin ciddi bir travma yaşadığını belirterek, ’Tanık olduğu bıçaklama sahnesini defalarca yaşıyor. Bu çocuğun yardım alması, ya da ona bakım verecek kişilere yol gösterilmesi gerekiyor" dedi
çoçuğun fahşice bir olaya şahit olması korkunç
ileriki hayatında çoçuk nasıl bir pisikoloji içinde yaşar
ölen öldü cani baba hapise düştü olan çoçuğa oldu