:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mezarda 3 gün hırsız nöbeti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ANTALYA'da mezarlıklardan çaldığı mermerleri, satan 35 yaşındaki Mehmet Özçelik, mezarlıkta 3 gün sabahlayan polisler tarafından yakalandı. Özçelik'in kent mezarlığı karşısında mermer dükkanı bulunduğu ve mezar taşı yaptığı belirlendi.

Olay Büyükşehir Belediyesi Zeytinköy Mezarlığı'nda son bir hafta içerisinde 9 mezardan mermer taşların çalınmasıyla ortaya çıktı. Yakınlarının mezarlarını ziyarete gidenler, mezar taşlarının bulunmadığını görünce polise başvurdu.

Şarampol Polis Merkezi Amirliği'ne giderek mezar taşlarının bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından çalındığını söyleyenlerin ihbarı üzerine polis soruşturma başlattı. Şarampol Polis Merkezi'nde görevli 2 polis memuru, mezarlık hırsızını yakalamak için görevlendirildi.

POLİSLER MEZARLIKTA SABAHLADI

İki polis memuru 3 gece boyunca mezarlıkta sabahladı. Polis memurları önceki gece sabaha karşı saat 03.30 sıralarında mezarlıkta bir kişinin mermerleri sökmeye çalıştığını farketti. Polisler tarafından suçüstü yakalanan Mehmet Özçelik, gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen Özçelik'in, Uncalı Kent Mezarlığı karşısında mermer dükkanı bulunduğu ve mezar taşı yaptığı belirlendi.

Zanlının bir hafta içerisinde 9 mezar taşını söktüğü, bu taşlardan 3'ünü aynı mezarlıkta bulunan başka mezarlara taktığı ve sahiplerinden para aldığı ortaya çıktı. Mezar sahipleri ise mermerlerin çalıntı olduğundan haberleri olmadığını söyledi. Zanlının sorgusu sürüyor.