:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: en coq neden aqLarsınn
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
en coq neden aqLarsınız....???
haketmedim bişe yaşayınca çok aqLarımmm Sad Sad
cok mutlu olunca..:yikildim:
herseye aqLıom yhaa coq suLu qözüm ben..xP
hayat anlamsız gelince

angel_from_hell

hakk etmediğim bir şey yaşayınca ve sinirlenince...ama bazen ağlıyorum,çünki ağlamayi sevmiyorum
çok suLu qözüm bn qünde 3 öqn aqLıorum..
Üzüntüde, Sevinçte, Hasrette, Askta, Sevgide en masum hissim ağlamalarımdır. Hani erkekler ağlamaz derler ya ağlamayan erkeklerde kalp krizi geçirme olasılığı daha bir fazlaymış. O halde ağlayalım (:

Bırak hüzün olmasında sevinç çığlığı atarken dahi ben bazen ağlıyorum. Önceden çok utanırdım, vay biri felan görücek rezil olacağım diye varsın olsun yahu banane .. (:

Açın duygularınızı ağlamak her zaman güzeldir. İnsanın bir nebze rahatlatıyor.

Güneşin sıcaklığı, dünya bulutlarının ağlayışı, dünyanın ağzını tatlılaştırıyor, dünyayı güldürüyorsa. Öyle ise, sen de akıl güneşini yak, parlat; gözlerinden bulut gibi yaşlar saç.
haketmediklerimle karşılaşınca çok sinirlenir ve sinirimden ağlarım
Belli olmuyor ki nezaman neye agladigim .. ama agladigim anlar rahatladigim dakikalardir .. Bazen Aglamam saatler sürer gözler siser ama pisman degilim.. ne guzelki içimdeki duygularimi kaybetmedim ve aglayabiliyorum ..

En çokta haketmedigim bisey sonucu hüsrana ugramak yakar canimi .. bide Canimin yarisinin artik olmadigini dusununce aglarim .. Yarim yasiyorum artik bazi organlarim yok yari yariya bölünmüs gibi .. Kalan parcalarimi arayipta bulamadigim ve onlari hakikaten kaybettigimi dusundugumde aglarim ..Bu aralar bir baska esiyor rüzgarlar gözyaslarim içimde kuruyor ..
Sayfalar: 1 2 3