:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Başakşehir'de şüpheli ölüm
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Başakşehir'de, boş bir arazide araç içinde bir kişi, boğazına kemer bağlanarak boğulmuş olarak bulundu.

Olay yerinde inceleme yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, Başakşehir 5. Etap Konutları'nın bulunduğu boş arazide gerçekleşti. Yoldan geçen vatandaşlar, bir araç içinde boğazına kemer bağlanmış hareketsiz oturan şahsı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, 34 ER 5409 plakalı araç içinde Murat Zop(26) isimli kişinin boğazına kemer bağlanmış şoför koltuğunda cansız bedeni ile karşılaştı.

Aracın etrafını güvenlik çemberine alan polis ekipleri, cesedin yanına kimseyi yaklaştırmadı. Ceset, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, vakanın cinayet mi, intihar mı olduğunu araştırıyor.

Zop'un ölü bulunduğu aracın hemen yanında bir baz istasyonu bulunuyor. Genç teknisyenin, baz istasyonuna çalışma yapmak için gelmiş olabileceği tahmin ediliyor. Polislerin yaptığı incelemenin ardından ceset morga kaldırıldı.

Avea'nın taşeron firmasında teknisyen olarak çalıştığı öğrenilen Zop'un, evli ve 1 buçuk yaşında çocuğu olduğu öğrenildi. Polisler, Zop'un eşine telefon açarak, genç teknisyenin kaza geçirdiği bilgisini verdi.

Olay yerine gelen Zop'un iş arkadaşları, polislere Zop'un özel yaşamı ile ilgili ifade verdi. Genç teknisyenin daha önce intihar girişiminde bulunduğu; fakat başarısız olduğu iddia edildi. Zop'un borçları olduğu ve bir süredir bunalım içinde olduğu belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (CİHAN)