:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: harbiiii kötü olcaksınız okuyunca
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
.ExternalClass .EC_hmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.EC_hmmessage{font-size:10pt;font-family:Tahoma;}2710a.jpg
Kefenin altındaki filistinli bir kız cocugu.Ölmeden önce cok güzel di sanırım.Ama senin yaptıgın gibi LOREAL kullanmadıgına eminim.

bunun SORUMLUSU SİZSİNİZ..!HALA ISRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ..? ONUN NE SUÇU VARDI?



SEN LIKIR LIKIR COCA COLA IÇERKEN ISRAİL TIKIR TIKIR COCUKLARI KATLEDIYOR? BELKI 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN


ALDIÄžIN HER MARLBORO DA ISRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERIYORSUN ONUNLA NE MI OLUYOR?? ŞU RESME DIKKATLI BAK TA KENDISI....!


işte İSRAİL ASKERLERININ VAHŞİ EÄžLENCESİ

57478.jpg



'ABD(ha israil ha abd birbirin dostu) Malları Müslümana Haramdır!!'Prof. Dr. Vehbi Zuhayli


60088.jpg
görüntüyü miden kaldırıyomu.Sen sadece izliyosun birde babasını,annesini düşün!ama boşver senin çocugun DİSNEY in ne oldugunu bilsin bu sana yeter!



[INDENT]'Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez.' (Mâide Sûresi, 5:51)


İSRAİL MALLARINDAN SADECE BİRAZI

sss.jpg
TÜRKİYE nin artık ABD ve İSRAİLE vede bilimum sömürgeci medeniyet timsali AVRUPALILARIN istediklerini yapmaya mecbur olmasını istemiyormusun!

TÜRKİYE nin artık TÜRKLERİN olmasını mı istiyosun

PKK ya destek veren AVRUPA ÜLKELERİNE VE ABD ye br ders vermek mi istiyosun!

AFRİKA daki aç insanlara destek olmakmı istiyosun!

Yıllarca sömürülmüş hala da sömürülen ÜLKELERE destek mi olmak istiyosun
KUSURA BAKMA SEN BUNLARI İSTEMİYOSUN! YUKARIDAKİLERİN BİR MESULÜ DE SENSİN! SEN AŞAÄžIDAKİ ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETCEDE BU ADAMLAR SENİ APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDECEK,KATLİAMLAR SÜRECEK..

58filistin07.jpg
PEPSİiçerken bunu düşündügünü hiç sanmıyorum



55filistin01.jpg
bu görüntünün nedeni içtigin her COCA COLA yudumu
Ey Müslümanlar siz Amerikan ve yahudi mallarını aldıkça bu vahşet bitmeyecektir


UNUTMAYALIMKİ YAHUDİ MALLARI KULLANANLAR BİZE ATILAN KURŞUNA DESTEK VERIR....SADECE EÄžLENMEK ICIN YAŞAMAYIN ONLARIN EÄžLENMEYE HAKKI YOKMUYDU?????


filistin.jpg
Ağlarken aç olduguna eminim ama senin için bunun da önemi yok sen her acıktıgında MC DONALDS dasın nasılsa.Ve hamburgerleri yerken bunları aklına bile getirmedigine eminim.

filistinde-israil-vahseti-007.jpg
bu yavrunun suçu neydii acaba senın içtiğin her coca cola yudumu olmasın??
filistin6.jpg


Evi yıkıldıgı iin ağıt yakıyo sanırım.Acaba yeni eşyalarını nerden alcak?.Sahi sen evinin eşyalarını CARREFOUR dan almıştın demi?

BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETCE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!ELİNDE KOLA BARDAGIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA..COCA COLA İÇTİM,PEPSİ İÇTİM,ARİEL KULLANDIM,SABAH NESCAFE Mİ İÇTİM,CARREFORUDAN ALISVERİŞ YAPTIM,MAGGİ ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM..........VS VS..VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAÄžLADIM...YAŞASIN İSRAİL...YAŞASIN ABD...YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ..YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ......YAŞASIN EMPERYALİZM.....KAHROLSUN FİLİSTİN...KAHROLSUN LÜBNAN.....MASUM İNSANLARA ÖLÜM....' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK....ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİÄžİN MÜDDETÇE SENSİN!!!!

60filistin13.jpg
Bu çocukları kardeşinin yerine koyabilirmisin.Misket oynaması gerekirken tank taşlıyor.Ama sen cocuguna yabancı marka oyuncak almaya devam et.TOYSRUS magazalrından veya K MART tan olabilir mesela.Aklına şu gelebilir 'buda mı parayı İSRAİLE yolluyo?'..vergi vermesi kafi degilmi



BUNU YAPAN PKK ,İSRAİL VE ABD YE YARDIM YAP ONLARDA PKKYA YAPSIN COCUKLAR OLSUN NE KADAR BASIT DIMI SENIN ICIN SENDE ELINDE COCA COLA OLAN BITENI IZLE EYBASİT İNSAN

israil7-large.jpg
BELKI O BİR BABAYDI YAŞASAYDI AÇ COCUKLARIN KARNINI DOYURMAK ICIN EMIN OL SENDEN COK SEY YAPARDI AMA SENIN UMRUNDAMI SEN COLA İÇMEYE DEWAM ET...!



h14qn.jpg
ORADA YATAN SENIN ABBAN OLSAYDI?

EY MÜSLÜMAN...!
DEÄžERİNİ BİL... KENDİNİ KÜÇÜLTME... BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME SAKIN HA..!



Ve unutma ki; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN.
Ve unutma ki; SIRA SANA DA GELEBİLİR...


cokead6bf.jpg
VE COCA COLANIN DEGISIK YAHUDI BÖLGELERINDEKI REKLAMI:....Üstteki yazinin tercümesi:.(We're moving to a new location!!!= Artik yeni yerimize tasiniyoruz!!!)

Aklımızı başımıza toplayalım..Ümitsizlik etmeyelim..Umutsuzluk etmeyelim..Bizler çalıştıkça Allah verecek..Biz çalışmıyoruz,gayri müslim çalışıyorda Allah ona veriyor..Uyanalım..Uyuma vakti değil..
[/INDENT]
çok derin bir konuya parmak basmıssın kardesim gercekten sağol...ne kadar duyarlıyız bır kez daha elimizi vicdanımıza götürüp soralım kendımıze..
seni seviyorumlaa ne alakaa...
Boş işler..
bu coca colayı ve mcdonaldsi ne akla hizmet israile yardımla sucluyorsunuz elinizde belge var mı varda bizim haberimiz mi yok ayrıca coca cola degilde pepsi icince kursun sıkılmıyormus peh peh
Sprite
Fanta
Cappy
Nestea
Powerade
Schweppes
SenSun
Turkuaz
bunlarda coca colanın coca cola kimin? devletinimki? sagladıgı parayla devlet kursun alıyor? bi şirket olan coca colanın boyle işlerle işi olmaz siz icmeyin bosverin siz belki icmeyin israile kursun sıkılmaz Smile) o sıkılan kursunlar colayla degil afganistan satılan uyusturucularla afyonlar alınıyor ama siz coca cola bilin icmeyin Smile
Sadece Paylastım Ister Okuyun Isteer Okumayın
bananeBig Grin bananeBig Grin
paylaşm için saol
öncelikle teşekkürler güzel bir konuya değinmişsin bizler bazen gerçkelerden kaçınmayı yeğleriz bu demek değilki ben burda diğer arkdaşları suçluyorum elbeteki herkes düşüncesinde özgür daha birçok marka var böyle devletlere yardım eden bunun için üstündeki simgeye bakıp nerenin olduğunuda öğrenebiliriz
Çok güsel bir konuydu tşkler
Sayfalar: 1 2