:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kocasını üst katta aldattı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
3 çocuk annesi genç kadın, kocasını bıçaklayan adam ile ilişkisini itiraf etti. Kadın kocası evdeyken üst kata çıkıp aşığıyla ilişkiye girmiş..

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanık Z.Y.(26) ile kocasının bıçaklanmasını azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz olarak yargılanan G.D.(27), duruşmada hazır bulundu.

G.D., can güvenliğinden dolayı duruşmada açık adresini vermedi. Dostu ile olan ilişkisini itiraf eden G.D., "10 aydır telefonla konuşuyorduk. Samsun'a gelince kendisini evimizin üst katındaki yurt dışındaki kayın pederimin evine götürdüm. Burada ilişkiye girdik. Akşam eşim eve gelince ona yemek verip, 'başım ağrıyor' diye mazeret uydurup tekrar üst kata çıktım. Eşim peşimden gelince kapıyı geç açtığım için şüphelendi. Ben bu sırada alt kata indim. Eşim Z.Y.'yi evin balkonunda yakaladığında bıçaklanmış. Benim bıçaklanma olayıyla bir ilgim yok" dedi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken G.D., duruşma çıkışında adliyeden uzun süre bekledikten sonra polis aracıyla ayrıldı.

Televizyon reklamında tanışmış

Hasköy Mahallesi'nde yaklaşık 7 ay önce meydana gelen olayda, 3 çocuk annesi G.D. (27), ulusal televizyon kanalının birinde alt yazı reklamı ile telefon numarasını veren ve Urfa'da oturan Zeki Y.'ye (26), mesaj atıp tanışmış, Samsun'a davet ettiği şahıs ile ilişkiye girmiş ve Z.Y., kendilerini yakalayan kadının kocasını bıçaklamıştı