:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şova özenip kendisini yaktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İzlediği şova özenip kendini yaktı!
Küçük İbrahim'in yaptığını sakın denemeyin!



TV'de mucize şovları izleyen 10 yaşındaki İbrahim Kaçmaz, bacağına kolonya döküp kibriti çaktı. Ölümden dönen çocuğun bacağına deri nakledildi. Yetkililer "Bu tarz özendirici programlar acilen kaldırılmalı" dedi.

Feci olay Batman'da yaşandı. 10 yaşındaki İbrahim Kaçmaz, evde yalnızken televizyonda mucize şovları izledi. Görüntülerden etkilenen ve bacağına kolonya döken Kaçmaz ardından kibriti çaktı. Bacağı alevler içinde kalan çocuk yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Sağ bacağında yüzde 10 oranında derin bir yanık meydana gelen Kaçmaz’a deri nakledildi.

Ölümden dönen Kaçmaz'ın doktoru Mehmet Bozkurt, "Bütün vücudu da yanabilirdi. Telafisi mümkün olmayan daha büyük kazaların önüne geçilmesi adına bu tür programların yayından kaldırılması için RTÜK'e başvuruda bulunacağız'' dedi. Psikiyatri Prof. Dr. Aytekin Sır da çocukların televizyonda gördüğü herhangi bir olayı gerçek gibi algıladıklarını söyledi. Ailelerin çocuklarının izleyeceği televizyon programlarını dikkatli seçmeleri gerektiğini anlatan Sır, ''Çocuklar soyut ve somutu birbirinden ayırt edemedikleri için TV’de gördüğü her şeyi gerçek zannedebiliyor. Çocuklar sihir ve büyü ile ilişkili programlardan etkileniyor'' dedi.

KUMANDA YASAÄžI

Bu tehlikeli durumların meydana gelmesini önlemek için öncelikle anne ve babalara büyük görev düştüğünü söyleyen Sır şöyle konuştu: "Ebeveynlerin çocuklarına mutlaka programlı bir şekilde TV seyrettirmeleri gerekiyor. Yani kumanda çocuğun elinde olmayacak ve çocuk istediği kanalı istediği saatte izleyemeyecek. Devlete düşen görev ise zararlı tüm programları kaldırmak"

SAKIN DENEMEYİN

Alevler yutan, çivilerin üzerine yatan kişileri izlediğini anlatan İbrahim Kaçmaz, ''İzlerken şaşırdım. Aynı şeyleri yapmak istedim. Bu hale geldim. Çocuklar gördüğü her şeyi benim gibi denemesinler'' dedi.
Bugün gaz.