:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Manisa'da nişan evi çöktü: 64 yaralı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Manisa'da nişan evi çöktü: 64 yaralı
576420081001105456742.jpg 18 Ekim 2008 01:45
Manisa'nın Yeğenoba köyünde yapılan nişan töreninde, 1 katlı ahşap ev çöktü. Olayda 64 kişi yaralandı. Yaralılar arasında durumu ağır olanlar var..

Manisa'nın Akhisar ilçesine 45 kilometre mesafedeki Yeğenoba köyünde yapılan nişan töreninde, 1 katlı ahşap ev çöktü. İlk yapılan açıklamalara göre yaralılardan 57'si Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne, 8'i de Gördes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Gördes'e kaldırılan 8 kişiden 7'si ise daha sonra Akhisar'a getirildi. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı açıklandı. Hastaneye kaldırılanlardan
32'si ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Görgü tanıklarından ve yetkililerden alınan bilgilere göre saat 20.30 sıralarında Akhisar'ın Yeğenoba köyünde Çorapçı Yusuf Kenar'ın evinde kızı Vesile Kenar ile Süleyman Çetin'in nişan töreni için büyük çoğunluğu köyün kadınları ve kızları ile çocuklar ve gençler toplandı. 2 katlı eski ahşap ev, aniden büyük gürültü ile çöktü. Bazı kişiler merdiven kenarlarına tutunurken, evde bulunanların büyük bir bölümü 4 metre yükseklikten zemin kata düştü. Yaralılar ambulanslarla ve özel araçlarla Gördes Devlet Hastanesi ile Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Baştabipliği tarafından yapılan açıklamada, hastaneye ilk gelen 57 kişi ve daha sonra Gördes'ten sevk edilen 7 kişi ile birlikte 64 kişinin büyük çoğunluğunun topuklarında, dizlerinde, kalça ve bellerinde ve omuzlarında ağrıları olduğu için tümünün filimlerinin çekilmesine karar verildiği ve işlemlerin seri bir şekilde yerine getirilmeye çalışıldığı belirtildi.

İHA