:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ekmek savaşı: 30 yaralı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yüreğir İlçesi’nde oturan Şanlıurfalı Kurmani Aşireti’nden 2 çocuk, sabah saatlerinde Yüksel Aşireti üyelerinden Mahmut ve Mehmet Yüksel kardeşlere ait fırından pide almaya gitti. Ekmek alımı sırasında yaşanan tartışmada, çocukların bir fırın işçisini dövmesi üzerine kavga çıktı. Birbirleri ile akraba olan Yüksel ve Kurmani Aşireti üyeleri, oturdukları karşılıklı 8 sokakta taş, sopa ve bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Bölge karakolu, olayı yatıştıramayınca Çevik Kuvvet’ten destek istendi. Kalabalığı dağıtan Çevik Kuvvet ekipleri, inatla kavgayı sürdürenlerin üzerine biber gazı sıktı. Taş ve sopaların havada uçuştuğu, caddenin savaş alanına döndüğü kavgada 30 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Aziz, Sevim, Salih, Fatma ve Selahattin Yüksel, Bekir Baytal, Zekiye Kayabaşı, Sabah Kayabaşı, Abdullah Beyazkuş, Nuriye Şal ve Mustafa Çakır, Devlet Hastanesi’ne, Ali Yüksel ve Mahmut Aslan ise Numune Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis, kavganın ardından ailelerin ileri gelenleriyle görüşerek tarafları barıştırdı. Taraflar birbirlerinden davacı olmadı.

Sopalarla birbirlerine saldırdılar

Adana’da ekmek kavgası yüzünden çıkan tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü. Akraba olan iki aşiret üyeleri taş, sopa ve bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Mahalle savaş alanına dönerken, olaylarda yaralanan 30 kişi hastanelik oldu.

1000 kişi sokağa döküldü

Yüksel ve Kurmani Aşireti’ne bağlı bazı kişiler, evlerinin damlarına çıkıp taş ve tahta attı. Kavga sırasında kadınlı, çocuklu bin kişiyi aşkın aşiret üyesi sopalarla birbirlerine girdi.
Allah akıl fikir versin.paylasım için sağol arkadasım..