:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cesedine tecavüz ettirdiler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Adana’da tecavüz edildikten sonra iple boğulup öldürülen ve cesedi su kanalına atılan 5 yaşındaki Berivan Köylü’nün katil zanlıları, akrabaları çıktı. DNA testiyle yakalanan küçük kızın akrabaları Türkan ve Fatma K. daha sonra 13 yaşındaki iki yeğenlerini, cesede tecavüze zorlamış.


Adana'nın Karataş ilçesi Sirkenli köyünde haziran ayında saman balyalarının bağlandığı iple boğularak tecavüz edildikten sonra öldürülen 5 yaşındaki Berivan'ın katil zanlıları önceki gün yakalandı. Saman balyalarının yanmasından küçük kızın ailesini sorumlu tutan Fatma K. (55) ve Türkan K.'nin (39), intikam için küçük Berivan'ı elleriyle boğarak öldürüp, daha sonra yeğenlerine tecavüz ettirdiği ortaya çıktı.
Küçük kızın Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinde, tecavüze uğradığı ve sağ el tırnaklarında deri parçaları ile avucunda 3 tel saç bulundu. Yapılan inceleme sonunda 13 yaşındaki S.K’den alınan kan örneği, öldürülen Berivan’ın pijamasında tespit edilen sperm lekesi ile uyuştu.
'KORKUMDAN YAPTIM'
Gözaltına alınan S.K. yapılan sorgusunda Berivan’ı kendisinin öldürmediğini iddia ederek "Ben gördüğümde Berivan ölmüştü. Ceset ahırdaydı. Başında Fatma ve Türkan Köylü ile R.M.K. vardı. Cinayeti benim üzerime yıkmak icin cesede zorla tecavüz ettirdiler. Korkumdan yaptım" dedi.
Jandarma, küçük zanlının ifadesi üzerine 55 yaşındaki Fatma ve Türkan Köylü ile 13 yaşındaki R.M.K’yı da yakalayıp gözaltına aldı. Bu kişiler de suçu S.K’nın üzerine attı. Adliyeye sevkedilen 4 kişi savcıya verdikleri ifadenin ardından çıkarıldıkları Karataş Sulh Ceza Mahkemesi’nde "cinsel istismar" ve "cinayet" suçlamasıyla tutuklandı.
töbee memleket nerie gidio be..
bu sapıklasmıs dünyada daha neler göreceğiz kimbilir Allah sonumuzu hayır etsin inş.
ya ne desek az kalır iğrenç ötesi bişey ya akraba cesede tecavüz vay anasını ya işte milletimizi nerelere götürdüler yazık!!!