:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Açma Zülüflerin ...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
7357140cc15d4d43f05eccef2b203e6f_web.jpg


Açma Zülüflerin ...

Zordur bu dönemler . İlk defa onu düşünmeye başlıyorsunuz , sonra in derinlere inebilirsen . Dahası onu hiç görmeden , ona hiç dokunmadan hatta onunla birşeyler paylaşmadan özlemler başlıyor yüreğinizde . Hasret çeken 40 yıllık gönül gibi kıvranıp duruyoruz . Bunun adı ne ? Ne olacak ilgi , bağımlılık , alışmak , sevgi kısaca AŞK .

Şimdi herkes kendi yüreğinde bunu düşünsün bakalım , onun elinde olan tek resminle yaşıyorsun , o resmin her karesini ezberlemiş ve her karesine sevdalanmışsın . Aslında işin gerçeği hoş bir duygu , Lakin buda insanı verem etmezmi . Sesi yok , canlı canlı karşında yüzü yok . Ve sen tutturmuşsun bir sevda , yan yanabilirsen be arkadaş . Kolay değil takdire şahandır bu sevgi . Hele birde karşılıklı ise , değmeyin keyiflere .

Az önce msn de güzel yürekli bir dostun iletisini okudum , diyorduki orda , Herkes aşk için birşeyler saçmalarken , ben onu buldum diyordu . Bir yanda cümle doğrudur lakin diğer yanda Aşk adına paylaşımlarda herhangi bir saçmalık yokdur . Çünkü sen ki onu bulmadan önce de bu durumda değilmiydin . Aşk adına yapılan herşeyin bir değeri ve bir anlamı vardır . Aynı o resimdeki siyah saçların anlamı gibi , o aşk başka aşk'dır . Öyleki zülüflere takılan bir gönülde , süregelen ilgi ve sevgi kavramı büyük ve onuredir . Anlayabilene sorun yok , anlamayana lafım yok .

Yine fırtına değilim elbette , bu aralar meltem misali sakinlerdeyim . Nedendir bilmiyorum ama nedeni bellidir gibi , aşığım .

Bunu yazmak bunu seslenmek bile yüreğime bir serinlik getiriyor . Oysa bu serinlik aşkın yine kendisinde olan güven ve saygı durumlarıdır . Açma zülüflerini yar , ben sana yar , sen bana yar diyesim geliyor . Özlemmi ? Düşündünüz ya işte özlem hep var , hasretlik ve onun getirdiği acıda var .

O zaman sessiz kalalım , susalım ve kendi benliğimizde sevdamızı yaşayalım ...... Ben gibi gülüm , sen gibi ............

Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına

03.10.2008 / Saat : 23:40

Ahhh ahhh ..................

Bazen düşünüyorum da , seni arıyor gözlerim nedendir acaba diyorum .

Oysa anlık gelen aklıma senli olan herşeyde olan sen , her anımda yanımdasın gibi . Hoş Geldin yüreğime , yüreğine kurban olduğum yar ........

Sevg ...

[ses]http://firarifirtinax.googlepages.com/AmaZlflerin.mp3[/ses]
cok güzel eline saglık
Teşekkürler Asiye ...

Sevg ...
bu yazı güzel.. diğerlerine göree daha farklıı Smile
Özel olduğundandır . Anlayan anlar elbette .....

Sevg ...
anlar inşallah Smile
Aklını , mantığını ve yüreğini dinlerse anlar .

Aksi halde okuyup geçsin , sorun yok ......

Sevg ...
eee yaniiSmile anlamicaksaa zatennn boşunadıır sevdalar.. Smile tek taraflıdırkii canı çok acıtır blirim Smile
Herşeyin hayırlısı .

O beni biliyor , ben onu ...... Gerisi boş .........

Sevg ...
Sayfalar: 1 2