:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: arkadaşım olan bir kıza aşığım ne olacak şimdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
hadi yorumlarınızı bekliyorum
bnce o eğer seni seviyosa az da olsa belli eder eğer sevmiyorsa açılma çünkü o senle arkadas kalsa bile çok yakın hissedemes sni kendine !!
başkasını seviyor.ben onu artık çok nadir görüyorum.3-4 haftada bir görebiliyroum artık o yüzden açıkıcam lütfen unut demeyin unutamam o benim canım aşkım.ne olur yardım edin neler söyliyeyim nasıl etkiliyeyim?
içinden geldiği gibi rahat davran emin ol o zaman daha çok etkilersin
ben sana zaten unut diyemem ama unutmaya çalışırsn emin ol ki unutabilirsin sn 2-3 haftada görüyorum diyosun benim karşı komşum her gün görüyorum o yzdn haline şükret ben unutmaya çalışıyorum ama her sabah sesiyle uyanıyorum daha kötü ya bnmki .. ama unutamazsın çok zor ne kdr az da görsen çok zor unutman ama ona çok doal davran ilk baş çok yakın davran işte ne bilyim elini omzuna fln at nbr napıosn gibi sözler söyle ve yakın davran ona ...
ya yakınım zaten ama onu sevdiğimi bilmio yoksa arkadaşız yani.ama öğrenince ne yapacak bilmiorum.
hm.. eğer ona yakın davrandıında seni terslemiyorsa yada samimi sözler onun hoşuna gittiğini düşünüyorsan terslemez yada hala arkadas kalmaya dvm eder o kızın huyunu bilmediğim için pek yorum yapamıyorum ama .. dediğim gibi eğer samimi szölerin davranışlarnın onun hoşuna gittiğini düşünüyosan tersleemez ve arkadaslığınızda bozulmaz..
of ya başkasını seviyor yada çıkıor ama bilmiorum yani.neyse o okula giderken direk yüzüne söyliyeyim mi sizce?
yorum yokmu?
Ömür boyu arkadaş kalacak haliniz yok ya , böyle bir kanunda yok . Madem sevmişsin ona açıl ve anlat durumu . Bir sakınca göremiyorum .

Mutluluklar ....

Sevg ...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9