:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hiç bir sey zamanında "geç" değildir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bazen bir kulağımızdan girip diğerinden çıkan uçucu sesler,neleri getirip, neleri götürdüğü farkında bile olunamayan... Bazen de okadar şiddetle sarsan ki benliğimizi yüklendiği anlamdan ötesini bize dahi taşıtmayan...En vefalı,en zor bulunan,en yanıbaşımızda,en acıtan,en sevdiğimiz ve hep özlenen, hep aranılan.
" Dost "


Bazen gün ağardığında gökyüzündeki güneşi alıp dudaklarınıza dokundurtan,bazende karanlıklar basıncaya kadar söylenemeyen, esirgenen ya da unutulan."
Günaydın "


Bazen yanıbaşındayken, hep seninle olacakmış kadar asinalasip umarsizlastigin, bazen de kiymetini, önemini, sevgisini ve şevkatini artık ağlayarak özlemiyle paylaştığın.
" Anne "



Bazen hiddetinden korktuğun, gücünü devleştirdiğin, her türlü sorumluluğu yükleyip te elinle ittiğin, bazende arkadaş olup, gezdiğin, örnek aldığın,yüreğindeki sınırları sonsuza kadar açtığın, taptığın.
" Baba "


Bazen "eninde sonunda sen benim olacaksın, bende senin" diyeceğin kadar keskin ve kesin, Bazen de aradığın sonsuzluğa kavuşturacak kadar hem uzak hem de yakın ama senin.
"Ölüm "


Bazen çok bilinmeyenli bir denklem içinde sürüklenip kaybolup gittiğin,bazende basitliği karşısında afallayıp, alaya alıp, küçümsediğin, "es"geçtiğin.
" Hayat "


Bazen torpil de yapsan nafile, süresi başından kısaltılmış bir imtihan,bazen de bir bedende dokuz kez formatlanmış bir yaşam.
" Ömür "


Bazen saçlarına ak düşene kadar arayıp da bulamadığın en güzel hayal, enbüyük armağan, en büyük düş, bazen de bolca bulup insafsızca harcadığın,laçkalaşmış, anlamı kaybolmuş, bir yokoluş bir düşüş.
" Aşk "



Karnın her zaman tokken, sırtın pekken, gönlün hoşken dahi en büyük açlığın, fazla bulunca değerini bilemeyip, şımardığın, gidim gidim öldürüpde yokettiğin, saçtığın.
" Sevgi "



Bazen bir kerecik işitebilmek için hem kaçtığın hem kovaladığın, bazen de olur olmaz yerde söyleyip abartarak batirdiğin, battığın.
" Saygı "


Bazen değil her zaman bütün kişiliklerin boy aynası...Yansıdığın...yansıttığın...
" Evet "


Bazen acımasızca dudaklarından çıkmasına izin verdiğin insafsızlığın,bazen de söyleyip hem ezdirdiğin hem de altta kaldığın!
"Hayır "


Bazen tadabilmek için tadını beyazlara siyahlara çiçeklere ve umutlara dolandığın, dolandırdığın, bazende kurtarabilmek için özgürlügü, tek parça kalabilmek adına savaştığın.
" Evlilik "



Bazen gün içersinde cömertçe sunabilecek kadar gönüllere ılık bir meltem,tatlı bir su olup aktığın, bazen de bir kerecik duyabilmek ve söyleyebilmek için seni kavuran yalnızlığa hüzünlerle daldığın.
" Merhaba "


Bazen seni sevdiğin herseyden ayıracak korkusu ile duymamak için kulaklarını eze eze tıkadığın, bazen de sabah'ları karşılamak için,gece'lere söyleyip, yıldızlarla allayıp pulladığın.
" Allahaısmarladık "



Bazende bir kelimeyi başka bir kelime ile, onları da baska başka kelimelerle tanıştırıp, dünyanın en düşünülür yapısını oluşturduğun anlamlardı namığın.
" Cümle "


Cümle ?Sahi, cümle dedim de aklıma geldi; Sadece 3 kelimeyi seferber ederek sonrada onları yanyana dizerek yüreğimin sesini de anlamına katarak oluşturduğum en favori cümlemi açıklıyorum;" Seni çok seviyorum..."Geç kalmadan iste! Hiç bir sey zamanında "geç" değildir çünkü..."
Teşekkürler canımmm
SmileSmileSmile
rica ederimSmile
tesekkürler
öyle ki biz insanlar herşeyi zamanında yapsaydık
ne kadar mutlu olabilir ne kadar güzel yaşayabilirdik...
kimi zaman acıyı peşin yaşıyor...
kimi zaman mutluluğa geç kalıyor...
bazen günaydına uyuyakalıyoruz...

dediğin gibi zamanı gelen giçbirşey için geç değildir...

yüreğine sağlık asya çok güzrldi...
saol mehmetSmile
Teşekürler asya güzel bir paylaşımdı..

Sevgiyle kal..



[b]Sana âşık olmayı çalışıyordum gece odevlerinde. Basit bir matematik sorusunda sen pay oluyordun ben payda. Ben inatla artarken sen hep yerinde sayıyordun.


Sana âşık olmasını öğreniyordum tarih derslerinde. Ben milat oluyordum sen benden sonrası. Sana elimi uzatıyordum ama sen hep öncede kalıyordun.


Sen bazen yanıma gelip bana sıkıntılarından bahseder başını omzuma koyardınvirgs.gif ama ben sana o anlarda dost olmayı beceremezdim. Senden izinsiz habersiz kimseye söylemeden âşık oluyordum sana ve sessizce bakmayı öğreniyordum yüzüne…


Ben sana âşık oluyordum ama sen görmüyordun. Her görüşme günlerinde bana en iyi dostum sensin demenin ızdırabı içinde ölüyordum ama sen görmüyordun. En büyük trajediyse bana o sevdiğin kişiyi anlatmandı. Bendeki de şans işte. Bu güne dek kimi sevsem ya başkasını seviyordu ya da beni sevgili olarak göremiyordu. Söylentilere göre benden iyi dost olurmuş. Peki ya sevgili? Benden neden iyi bir sevgili olmuyor?


Sevdiğin çiçeği yetiştiriyordum arka bahçemde. Çiçek önce filizleniyor sonra açıyor büyüyor büyüyor ama ben bir türlü koparıp sana veremiyordum. Korkuyordum aramızdaki dostluğun o çiçeği susuz bırakmasından. Utanıyordum… Sen onca güzellikleri sırtında taşırken ben heybesiz geziyordum. Söyleyemiyordum bir türlü içimdeki tapusu sana ait olan sevgiyi. Sen bir yıldız kadar bana uzakken ben şah damarına yakın olmayı becerecek kadar seviyor ama bunu sana anlatamayacak kadar beceriksizleşiyordum. Durduramıyordum bir türlü seni sevmeyi. Bir bebek gibi büyütüyordum seni içimde... Hani ilk kelime çıkar ya bir bebeğin ağzından BABA diye? İşte o anı bekleyen bir baba gibi bekliyordum BENDE SENİ SEVİYORUM demeni. Ama olmuyordu… Bir türlü bana o anahtar iki kelimeyi söylemiyordun. Sen içimde büyürken ben küçülüyordum.



Bugün yine gırtlağıma kadar seni doldurdum içime. Adımı sorsalar binlerce kelimeden sadece ismini taşıyan harfleri sayıklayacağım. Sıkmıyor ama bu sessi kısık radyo ayarındaki sevdam beni. Bu sayede nerede olduğunuvirgs.gif ne yaptığını sorun etmedenvirgs.gif diğerleri gibi ‘’beni bugün neden aramadın’’ demeden yaşıyorum seni... Seninle sevişmeden yatağıma yalnız uzanmakta beni üzmüyor. Zaten bendeki sevgiye sevişmek için bir beden de gerekmiyor artık...


Oksijensiz odaların pencere buğusunda yazıyorum artık adını adımın yanına. Bir kalp çizmesini öğreniyorum ve ben ne zaman sana âşık olsam bir ok çizip kalbime batırıyorum…
[/b]
ikinizinDe payLaşımı qüzeL =)
teşekküRLer Smile
Peki ya sevgili? Benden neden iyi bir sevgili olmuyor