:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tepenin GözLeri...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
1222_52_kucuk.gif
YönetmenAlexandre Aja
SenaryoAlexandre Aja, Colton D. Cotton
OyuncularMaxime Giffard, Michael Bailey Smith, Tom Bower, Ted Levine, Kathleen Quinlan
Filmin Türü Korku, Gerilim
Orijinal AdıThe Hills Have Eyes
Yapımcı FirmaCraven-Maddalena Films
Yapım Yılı2006
Yapım ÜlkesiABD
Orijinal DiliYngilizce
Filmin Süresi107 dakika

Modern korku sinemasının tarihsel olayları içinde çok az filmi, bir kült klâsik haline gelmis Wes Craven’yn 1977 yyly yapms Hills Have Eyes’s kadar derin bir etki bsrakmstr. Vahşi, acımasız ve soluk aldırmayan gerilimiyle, tatile çıkan amerikalı bir ailenin başyndan geçen hayatta kalma mücadelesini anlatan film, sinir sistemimizde şok edici etkiler bırakmayı başardı.


Her şey klasik bir aile tatili ile başladı... Cleveland’lı bir polis dedektifi olan “Big Bob” Carter (Ted Levine) ve sevgili eşi Ethel’in (Oscar Ödülü adayı Kathleen Quinlan) evlilik yıldönümleridir. Ve kutlamak için tüm aile birlikte California’ya gitmeye karar verirler. Böylece tüm aile uzun yolculuğun tadını çıkaracak ve birlikte olacaktır. Fakat hiç kimse bu toplu yolculuktan çok da fazla hoşnut değildir... Büyük kızları Lynn (Vinessa Shaw) yeni doğmuş bebeği için bu uzun yolculuktan dolayı endişe duymaktadr. Kocası Doug (Aaron Stanford) ise sevgili kayınpederi ile arasyndaki anlaşmazlıklardan hoşnut değildir. Küçük kızları Brenda (Emilie De Davin) arkadaşlarını bir aile gezisi için geride bırakmyş olmaktan mutsuzdur. Oğulları Bobby (Dan Brd) ise ailenin iki Alman Kurdu köpeği ile herşeyden daha çok ilgilidir... Hep birlikte bir karavan ile batıya yönelen bu kalabalık aile onları nelerin beklediğinden habersizdir.

Big Bob planladığı bu aile gezisini gerçekleştirmekten hoşnutken, başlarına gelen beklenmedik bir kaza ile kendilerini ıssız, sessiz ve medeni dünyadan uzak bir çölün ortasynda, kavurucu güne?in altynda yalnız bulurlar... Fakat kısa bir süre sonra aslında zannettikleri kadar yalnyz olmadıkların anlayacaklardr. Bulundakları çöl bir zamanlar Amerikan Hükümeti’nin var olan madenleri ve çalışanları hiçe sayarak nükleer denemeler yaptığı boş arazinin tam ortasıdır. Bu nükleer denemelerden hayatta kalanlar ise herkesin terk ettiği, kana susamış, aç mutantlardır. Vahşetin en derinine düşen Carter ailesi hayatta kalabilmek için birbirlerine sıkı sıkıya sarılmalılardır... Fakat gerçekte ise şansly olan ilk ölendir...
öcüBig GrinBig GrinBig Grin


isledim bu filmi öcülerden korkanlar islemesin ikiside var
kitap_alt.gif 1513_3104_kucuk.gif


YönetmenMartin Weisz
SenaryoWes Craven, Jonathan Craven
OyuncularMichael McMillian, Jessica Stroup, Daniella Alonso, Jacob Vargas, Lee Thompson Young
Filmin Türü Korku, Romantik
Orijinal AdıThe Hills Have Eyes 2
Yapımcı Firma20th Century Fox
Yapım Yılı2007
Yapım ÜlkesiABD
Orijinal Diliİngilizce
Filmin Süresi89 dakika

Carter ailesi ile başlayan kabus onlarla bitmedi…

Rutin görevleri arasında NewMexico sınırındaki bilim adamlarına ekipman taşımak olan bir grup asker kampa vardıklarında herkesin ortadan kaybolduğunu fark ederşer. Atomik araştırmalar yapan ekipten yalnızca yardım isteyen bir sinyal kalmıştır. Takım dağdan gelen sinyali araştırmaya karar verir. Eğer gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri varsa belki de bu ıssız tepeler arasında yalnız calışan bilim adamlarıdır… Carter ailesinin başına gelenlerden bir haber bu ıssız ve lanetli tepelerde araştırmaya girişirler. Ve onları da diğerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. Bu kez kötülerin gücü çok daha fazla ve soylarını devam ettirebilmek için çok daha akılcı ve saldırganlardır.


bnde izLedim 2sinide hemde xD

ve qercktn beqendim bu fiLmi .. 3üde vardr inş xD
testeremi bu seri gitsin sonsıza kdrBig Grin
qitsin xD

ama sanırım var 3de xD

fiLmn sonunda mutantLardn biri cihazLa uqrasıodu cnkü xD
mutan fln yokConfusedmiley17:

onlar senaryo oyuncular kameralr yönetmen dublaj vs var gerçekçi ol birasBig GrinTongueTongueTongueTongue

şaka yapıom alınmaSmile
yok aLınmam cnmda dur bi ya
vardır die avutuorm surda kendimi be Tongue

vardır dimiiii ? xD
vardır yüxexes

mutanda var öcüde var herşey varBig Grin
tmm ozmn yrn qdp sorucam adama xD
Sayfalar: 1 2