:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hoşçakal Gözümün Nuru Herşeyim..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2



Gittiğin günden beri ne günler geçti neler yaşadım neler.Oysa senin bunlardan haberin bile yok.Belki içinde sende benim gibi ne fırtınalar yaşadın bilemem ki .Bi kere sorsaydın söylerdim bi kere arasaydın halimi bilirdin bi kere çok değil bi kere…

her şeye hasret kalan bi ben bıraktın arkanda.Çaresizdim elimden bişey gelmiyordu.Çabaladıkça sanki iyice batıyordum.Oysa sen gitmeyi seçmiştin.Ben sana dur desem bile duymuyordun beni.Düşünüyorum da bir zamanlar böyle deli gibi seven benden şimdi eser kalmamış.Neden biliyormusun ? her şey öyle bitmiş her şey öyle uçurumlardaki elimi atsam elime bişey geçmiyor bi adım gitsem düşüyorum.Ben bıraktım her şeyi sana her şey senin olsun.Sevdim seni bi zamanlar hemde çok sevdim uğruna nelerden geçerdim geçtim de sende biliyorsun.Ama sonunda geçte olsa anladım ki bunlarla yaşanmıyormuş bunca zaman böyle kör zindanlarda yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi artık kabuğumdan çıkma zamanım geldi de geçiyor he ne dersin bunun için bana kızmaya hakkın yok biliyorsun seni sevdim sonuna kadarda bu sevgiyi gözümden bile sakınarak besledim büyüttüm.Ama yıktın beni bitirdin bile bile seni böyle daha nereye kadar sevebilirim? Sevgiyi daha ne kadar büyütebilirim?

Ben bıraktım her şey senin olsun.Bilirim sen mutlu olmasını bilirsin küçük şeylerle bile.Ama dileğim büyük mutluluklarda olmandır hala seni seven biri olarak sana sesleniyorum bak görüyorsun halimi o kadar ki sana kıyamıyorum ne desem de senden vazgeçemiyorum.Sevmek böle bişey mi bu kadar mı insanın gözünü kör ediyor ?

Sana biriktirdiklerim ve senin bilmediklerin hep içimde duruyor.Hepside bende kalıcak.Bilsen bişey değişmeyecek zaten beklentim de yok..Bi gün bi yerlerde adımın geçtiği yerde beni ufakta olsa hatırlarmısın bilmiyorum?

Sana sitemim kalmadı sana kızgında değilim.Kalbimden seni temiz ayırıyorum .Sana saygım var hepte olacak seni kimselerle kıyaslamadığım için bende böyle halen temizsin.

Yaşanılan güzel günlerimiz hep aklımda meleğim.Hani hep sana öyle söylerdim ya bak yine dilimdesin bırakta son kez olsun söyleyeyim.Bi daha sesim çıkmayacak bunu bana çok görmezsin.Hayat zor bi sınavdı zaten bi de seni tanıdım bu yalan dünyada.Şunu bilmeni istiyorum ki derinlerde birinin kalbinde öyle bi yara bıraktın ki öyle bi iz bıraktın ki vazgeçemiyor senden nede unutabiliyor seni.Kalbimle yana yakıla öyle çok sevdim seni.Seni seveni unutma yeter beni arama sorma zaten ama kalbinin bi köşesinde eğer sende bi izim kaldıysa beni hatırla olurmu meleğim.

Seni seven biri(ydi)..
Hoşçakal gözümün nuru, dünüm,bugünüm,yarınım,güneşim,sebebim,ömrüm, herşeyim
Ben sana hakkımı helal ettim..
--------Hüzünçiçeği---------
Ben bıraktım her şey senin olsun.Bilirim sen mutlu olmasını bilirsin küçük şeylerle bile.Ama dileğim büyük mutluluklarda olmandır hala seni seven biri olarak sana sesleniyorum bak görüyorsun halimi o kadar ki sana kıyamıyorum ne desem de senden vazgeçemiyorum.Sevmek böle bişey mi bu kadar mı insanın gözünü kör ediyor ?

Süper bir paylaşım ellerine sağlık Hüzünçiçeği güzel paylaşımın için teşekkür ederim.
paylasımın iicn cok tesekkürler hüzüncicegi..yüregine saglık..
teşekkurler.......
Ben teşekkür ederim sizlere..
payl için sağol
sende saol canım .
İçimden birşeyler söküp attılar sanki
Ölesiye sevgi bu...

Hüzünçicegim..

O kadar güzel yazmış ki yüregimde hissettim birşeyler koptu sanki yüreginden birşeyler canlandı gözlerimde gözlerim doludolu oldu yine...Teşekürler hüzünçicegim sen harikasın şuanda hiçbirşey yazamıyorum çünkü kelimelerimin bittigin an...
Confusedmiley13:
Confusedmiley13:Confusedmiley13:Confusedmiley13:

O güzel yürege sonsuz olan sevgimi yolluyorum..
Teşekkür ederim çileğim içimden gelenleri yaşadığım gibi yazdım biraz buruk biraz iyi biraz kötü Smile

yüreğime alıyorum o güzel sevgini.
Bu yazıların yürekten geldigi öyle iyi biliyorum ki...
Teşekür ederim hüzünçicegim..can Çicegim..

O sevgi. ki hiç bitmeyecek ömrüm bitecek ama sevgim bitmeyecek


.......anladın senSmile
Sayfalar: 1 2