:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Serinlemek İçin Gölete Giren Kız Çocuğu Boğuldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kartal'da, serinlemek için gölete giren 12 yaşındaki Aynur Göl isimli kız çocuğu, boğularak hayatını kaybetti. Çocukları serinlemesi için gölet kenarına getiren küçük Aynur'un arkadaşının babası ise, "Bir anda farkına varamadım" diyerek göz yaşı döktü. Gölet kenarındaki "Yüzmek yasaktır" tabelası dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre, Aynur Göl (12) isimli kız çocuğu, arkadaşları ve bir arkadaşının babası ile birlikte Samandıra Akpınar Mahallesi'nde bulunan bir gölete geldi. Serinlemek isteyen küçük Aynur, uyarı tabelasına rağmen gölete girdi. Bir anda çırpınan Aynur'u gören çevredeki vatandaşlar ve gölde balık tutan çocuklar, kurtarmak için gölete girdi. Ancak tüm çabalara rağmen küçük Aynur suda kayboldu. Olay yerine gelen dılgıçların yaklaşık yarım saatlik arama çalışmasının ardından Aynur Göl'ün cesedine ulaşıldı. Göletten çıkartılan ceset, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bu arada, çocukları gölete getiren şahıs, "Çocukları serinlesinler diye gölete getirmiştim. Bir anda farkına varamadım." diyerek göz yaşı döktü. Şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Küçük Aynur'un arkadaşları ise, "Aynur, yüzen çocuklara özenerek gölete girdi. Daha sonra boğuldu, Aynur'u kuramadılar." diyerek olayı anlattı.
Gölette balık tutan çocuklar da, "Biz gölde balık tutuyorduk. Çok ileri açılmıştı. Bir anda çırpınmaya başladı, çocuk kurtarılamadı." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Cihan Haber Ajansı)