:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 18 aqust0s 2008
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Balıklar bugün, sizler açısından gayet olumlu enerjiler mevcut. Duygu ve düşünceleriniz aynı paralelde olacağından kendinizle çelişmeniz mümkün değildir. Bu durum dış dünyadaki davranışlarınızla, iletişim gücünüz ve sempatik tavırlarınızla, diğer insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Bugün siz, başkalarının ihtiyaçlarına karşı son derece samimi bir duyarlılık gösterebilirsiniz. Çevrenizle yakından ilgilenebilir, sevdiklerinizin duygularını paylaşabilir, merhametinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Gün içinde özellikle ilişkinizle alakalı konularda karşılıklı diyalog geliştirmeniz mümkündür. Bu güçlü enerji, ileriye yönelik hedefleriniz açısından sizi destekleyicidir.

İlişkisi olmayan balıklar, karşılıklı iletişimde bulundukları bir kişinin dikkatini çekebilirler. Mükemmellik çıtanızı belirli bir seviyede tutmanız halinde, karşı cins üzerinde etkili olmanız gayet mümkündür. Otorite konumunda bulunan kişilerle gerek iş, gerekse özel anlamda sözel irtibatınızı ön planda tutmanız halinde kendinizi ifade edebilmeniz, yeteneklerinizi sergilemeniz mümkün olacağı gibi liderlik gücünüzü açığa çıkarabilmenize de etkili olabilir.
Beraberliğinizle ilgili konularda en fazla dikkat edeceğiniz nokta, merhametli, anlayışlı yaklaşımlarda bulunmak, kendinize ne kadar çok güven duyduğunuzu hissettirebilmektir. Şunu unutmayalım ki aşırı duyarlı davranmak, karşımızdakinden bizim gibi düşünmesini beklemek ilişkinin zorlanması anlamına gelebilir. Eğer tutarlı ve dengeli bir ilişki yaşamak istiyorsanız hassasiyetinizi ve fedakârlığınızı karşınızdaki kişiyi tanımadan hemen öne sürmemeniz lazımdır.