:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Erdemli'de trafik kazası: 2 ölü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mersin'in Erdemli ilçesinde bir otomobilin refüjü aşarak karşı yönden gelen 3 araca çarpması sonucu 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erdemli Meteoroloji Müdürlüğü önünde Silifke ilçesinden Mersin istikametine giden Ahmet Alçiçek yönetimindeki 33 F 2284 plakalı otomobil, refüjü aşarak karşı yöne geçti. Aynı araç, daha sonra sürücülerinin kimliği belirlenemeyen 33 FS 377 ve 33 HV 423 plakalı otomobillere, ardından Meryem Meltem Öktem idaresindeki 01 BE 481 plakalı araca çarptı.

Kazada, sürücü Ahmet Alçiçek (39) ile ismi henüz belirlenemeyen ve Ahmet Alçiçek'in oğlu olduğu belirtilen 7 yaşlarındaki çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan Özlem Kaplan (32), Yusuf Kaplan (4), Beyza Erzurumlu (4), Yıldız Kutlu (30) ve isimleri belirlenemeyen bir kadın ile bir çocuk Mersin Devlet Hastanesinde; Abdulkadir Bayır (30), Hakan Erdem (23), Aydın Ötün (27) Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde; Erdem Çolak, Süleyman Bayır, Berat Erzurumlu ile soyadları belirlenemeyen Muhammet ve Hatice isimli 2 kişi, Toros Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yetkililer, yaralılardan bazılarının hayati tehlikelerinin bulunduğunu kaydettiler.