:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gece Gündüz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Gece Gündüz .............

Gel iyisi bu gece beni dinle . Sen sus ben anlatırım tek tek tane tane . Aslında içerlenmişimde , banada iyi gelir . Nerden başlasam acaba .... Başıda sonuda aynı ben . Hiç değişmedimki zaten , değiş dediler olur dedim , denedim nafile , olmadı .

Neden gecelerde kendimi buluyorum anlamadım gitti , normal insanlar gibi uyumak varken hep ayakdayım . Onlarda ayakdayken ben uyuyorum , yada öyle işte . Sonuç ne , işte gece gündüz olayına bağlı rastlantılar olmuyo , ben uykuda onlar ayakda , ben ayakda onlar uykuda . Nasıl karşılaşabilirizki , ne diyebilirimki . Ben değişmiyecem ama onlarda ben gibi full gece yaşayamaz onuda biliyorum . Umudum yok o konuda zaten , beklentim hiç yok . Günlerden bugün ve bir tek sen varsın . Ben bugünü sevdim desem yalan olmaz , ben bu gece sen için uyurum desem inan bana gülüm .

Günlerden bugün ve sen hala yanımdasın . Yanıbaşımda , ellerimdesin . Sana dokunmak , seni koklamak ve seni özlemek ne güzel . Ahhh ahhh .. İçim içimi yer be güzelim , kendimden geçiyorum senden bahsederken . Şu yüreğime laf anlatamıyorum ya , hee işte ona yanıyorum . Yandığım bunu sana söyleyememekdir , yandığım bu sevdamı sana açamamakdır . Seni seviyorum diyemiyorum , sana muhtacım diyemiyorum . Ne yapim huyum kuruasun benim sahibim yüreğimdir , o ne derse odur . Ama ağlıyorum , doluyorum yüreğim bana bile acımıyor .

Bak yine gecedeyiz , sen yine yanımdasın , ben ise senli olan yüreğindeyim . Bunu hissediyorum ama ben sana , Seni Seviyorum diyemiyorum , Aşkım diyemiyorum . Gece ye bak yahuu , gecemisin sen gündüzmüsün sen , her ne isen osun çekil yolumdan yarime gideyim , çekil önümden de onu bir kez göreyim . Ahhh ahhh .....

Gecem sen , Gündüzüm senin özleminle dolu . Hem gece hem gündüz . Bu ilk oluyor hayatımda .

Seni Seviyorum ...... ( Aman kimseler bilmesin )

Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına
Seni seviyorum diyemiyorum , sana muhtacım diyemiyorum . Ne yapim huyum kuruasun benim sahibim yüreğimdir , o ne derse odur

yüreğinn bende değilmii söyleyeyimm izin versinnn söyleyeyimm sende söyle sevdiğinii
..........................
Bunu hissediyorum ama ben sana , Seni Seviyorum diyemiyorum , Aşkım diyemiyorum

bazen hissedebilmek ve hissettirebilmektee tüm bunlara bedeldir sen söyleyemesende

......................................
Gecem sen , Gündüzüm senin özleminle dolu . Hem gece hem gündüz . Bu ilk oluyor hayatımda .

her an her dakika yaniii aşkk güzel bişeyyy ve bu konu için ilk kez keşke dicemm keşkee apaçık oluupp herşeyi içinden geldiği gibii söyleyebilsenn herşey çok daha güzel olur inan kii ..

sen bil ve bilmesi gerekene bildir sevdiğini yeter zatenn Smile çok güzel yazmışsın teşekkürler
Zor olan neydi ?

Herşey .................