:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sevgilisinin cinsel organını kesti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sevgilisinin cinsel organını kesti

030820082247111263211.jpgSevgilisi uyurken cinsel organını bıçakla keserek karşı otelin çatısına attı. [b]Serbest bırakıldı![/b]


RİZE’DEN Trabzon’a giden Sinan Günaydın (28) ve İlknur Toptan (39) önceki gece içki içtikten sonra odalarına çekildi.

İddiaya göre, uzun süredir birlikte olan ikiliden Günaydın, başka biriyle nişanlandığını ve ayrılmak istediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı.
İlknur Toptan, tartışmanın ardından uykuya dalan genç adamın cinsel organını bıçakla keserek karşı otelin çatısına attı. Otel görevlileri tarafından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Günaydın, fakülte bünyesinde mikro cerrahi bölümü olmadığı için Çapa Tıp Fakültesi’ne sevkedildi ve dün sabah ilk uçakla İstanbul’a gönderildi. Polisler tarafından bulunan cinsel organ da özel korunaklı bir kutuya konularak aynı uçakla İstanbul’a yollandı. Olayın ardından kaçan İlknur Toptan, Rize’nin İyidere İlçesi’nde polise giderek teslim oldu.


SERBEST KALDI

İlknur Toptan sorgusunun yapılması için dün akşam saatlerinde Trabzon'a getirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Toptan, nöbetçi savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


BENİ SATIYORDU!

İ.K'nın ifadesinde, S.G'nin kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu, bu nedenle rızayla ilişkiye girdiklerini, daha sonra ise kendisini fuhşa teşvik ettiğini öne sürdüğü belirtildi.
S.G'nin, kendisine zorla fuhuş yaptırdığını iddia eden İ.K'nın, ''Bana aracılık ediyordu. Bundan elde ettiğimiz parayı ise bana vermiyordu. Bazen de beni dövüyordu'' dediği öğrenildi.
Olay günü para meselesi yüzünden tartıştıklarını anlattığı iddia edilen İ.K'nın, çantasında getirdiği ekmek bıçağıyla uyuduğu sırada S.G'nin cinsel organını kestiğini itiraf ettiği kaydedildi.
Bu arada, cinsel organı kesilen S.G, dün Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, otelin bitişiğindeki binanın çatısında bulunan cinsel organının dikilmesi için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.
adam azcık haketmiş sanki..kadının da yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil sadece gösteriş..