:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ankara'da Elektrik Kesintisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dağıtım şebekelerindeki yıllık periyodik işletme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Ağustos Perşembe günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintisinin yapılacağı yerler ve saatleri şöyle: Etimesgut'ta 10.00-15.00 saatleri arasında; Güzelkent Mahallesi'ne bağlı Yayıklıkent, Pınarkent, Aksu, Ulaş, Ekin, Mesa, İmalat, Safi, Apak, Küçükevler, Yükselkent, Bizimşirinköy, Keyfim, Güzgül, Kırkayak, Portakal Çiçeği, Özharitacılar, Güzemevler siteleri ile Sakarya Caddesi'nin bir kısmı.

Gölbaşı'nda 09.00-14.00 saatleri arasında; Oğulbey Mahallesi'nin Bala kavşağı ile Haymana yolunu bağlayan yol kenarındaki Oğulbey Sitesi, Ulusoy Tohumculuk ile bu bölgedeki özem trafolu aboneler.
Çubuk'ta 10.00-15.00 saatleri arasında; Atatürk Mahallesi, Yeşerti, Karaca caddeleri, Ferah, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. sokaklar, Arıkan, 1, 2, 3, 4, 5, 6. sokaklar, Meşale, 1, 2, 3. sokaklar, Ebru 1, 2, 3. sokaklar, Haktan, Volkan, Elvan, Ali Yurt, Akasya 1, 2, 3. sokaklar, Durhasan, Kuruçay, Aşağı Kışlacık, Yukarı Kışlacık, Çatköy, Çatokçular, Nusratlar, Kızılören, Yaylak, Kızılek, Yeşilkent köyleri ve Karagöl İçi, Karagöl Turkcell vericisi ile Dereköy, Kuzuören, Y. Evci, Karaçam köyleri, Y. Elören, Y. Aydoğanlar, Uluağaç köyleri ve yaylaları, Yukarı Çavundur beldesi, Avcıova, Hacılar, Okçular, Dağkalfat, Dalyasan, Susuz, Avdullah, Çitköy, Sele, Mahmutoğulları, Sarıkoz, Yazlıca, Ovacık, Karaman, Özlüce köyleri, Kavşakkaya Barajı, Çubuk Yem Fabrikası, Sülüklü, Karaağaç, Yukarı Obruk, Yiğitli köyleri, Kum Ocakları, Aşağı Obruk, Sığırlıhacı, Ağılcık, Eğriekin, Kavaklı, Yılmazköy, Karataş, Yakup Derviş ve Yakup Hasan köyleri. 13.00-18.00 saatleri arasında; Lale 92 Yapı Kooperatifi ve civarı, Kıymetoğlu, İpek caddeleri, Orman, Arafat, Cirit sokaklar ile Çubuk Belediyesi Temiz Su Arıtma Tesisi.