:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Engelli ve hamile kadına tecavüz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İZMİT'te resmi nikahsız birlikte yaşadığı eşinden 2 aylık hamile olan, bir ayağı engelli 25 yaşındaki, Ö.K.'ye bıçak tehdidi ile tecavüz eden 2 zanlı tutuklandı. Biri evli ve 3 çocuk babası olan zanlıların genç kadının çıplak görüntülerini cep telefonuna kaydettikleri anlaşılırken, eve hapsedilen kadının da tecavüz zanlısının eşi tarafından kurtarıldığı belirlendi.


Geçen ay şiddetli geçimsizlikle nikahsız eşinden ayrılan ve 2 aylık hamile olan, 2 yıl önce de geçirdiği trafik kazası sonrası bir ayağı engelli kalan Ö.K. bir süre önce İzmit'te tuvalet işleten, evli ve 3 çocuk babası 38 yaşındaki Şaban Y. ile tanıştı. Şaban Y., Ö.K.'yi kardeşiyle evlendirmek istediğini söyledi. Bu vaatle kandırdığı Ö.K.'yi evine götüren Şaban Y., daha sonra arkadaşı 42 yaşındaki Mustafa Ö.'yü telefonla arayarak onu da evine çağırdı. Yıldırım bu arada Ö.K.'nin cep telefonunu da alıp kimseyi aramaması için sim kartını kırdı.

Şaban Y., evde eşi ve 3 çocuğu olduğu halde Mustafa Ö. ile birlikte, bir odaya kapattıkları kadına bıçak zoruyla birlikte tecavüz etti. Bu arada Şaban Y.'nin tecavüzü kendisine ait cep telefonu ile görüntülediği öne sürüldü. Arkadaşının evden ayrılması ardından Ö.K.'yi gün boyu evinde tuttuğu öne sürülen Şaban Y.'nin, genç kadına birkaç kez daha tecavüz ettiği iddia edildi.

Şaban Y.'nin uyuduğu sırada, olanları çaresizlik içinde izleyen ve korkudan eşine ses çıkaramayan eşi, Ö.K.'ye yardım ederek evden kaçmasını sağladı. Polise sığınan Ö.K. başından geçenleri anlattı. Harekete geçen ekipler 2 zanlıyı yakaladı. Ancak, genç kadının tecavüze uğrarken görüntülendiği iddia edilen cep telefonu bulunamadı.

Gözaltına alınan Şaban Y. ve arkadaşı Mustafa Ö., dün akşam saatlerinde sevk edildikleri İzmit Adliyesi'nde tutuklandı. Mustafa Ö., gazetecilerin soruları üzerine “Adalet yerini buldu” diyerek hızla uzaklaştı.