:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yüregim hissetti seni..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Souvenirs_by_losthigh.jpg&usg=AFQjCNF6of...1VdzbC1SEg
Gözlerim hiç görmedi seni,kulaklarım sesini işitmedi görmemek duymamak sevdaya engelmiydi engel olmalımıydı hayır engel olamazdı ...
Ben seni yüregimle sevdim yürek gözüyle gördüm işittim derinliklerde seni belkide bugüne degin hiç kimsede görmedigim tatmadıgım hisleri verdin sen bana...Kulaklarımın işitmedigi fasılları,türküleri yüregime söyledin görmeyen gözlerimin gizemi oldun sineme vurdun ben baharı ,kışı,sonbaharı yazın o kavurucu sıcagını senle dahada bi sevdim baharların başlangıcını taşıdın yüregime ve yüregim seninle oldugu için hep bahar oluyor...şimdi kış gelse dondurucu soguklar başlasa ne olur ki benim yüregim baharken bedenim üşür yüregimse senin baharınla yangınla dolu ..


Uzaktasın daglara çıkıp taşa,topraga haykırasım geliyor seni bana getirsin diye bazende şunu düşünüyorum benim dagım içimde,taşım içimde ben bu özlemede dayanırım diyorum ama seni özlüyorum bilmedigim yüzünü özlüyorum bian bile sensizligi düşlemek istemiyorum yoklugun nedir sen bilirmisin? Yoklugun içimdeki baharın bitmesi,ilalebet kışın sürmesi olacaktır sevdigim.


5d5d4uz6.png


Görmedim nedirini bilmem ama gönül gözü diye birşey var...yüregim taaa içlerindesin hissediyorum yüregimdesin bugüne degin içine kimseyi almadıgım yüregimde..Hep korktum incilmekten kırılmatan yüregim küçüklügü herkesden kaçışıma neden oldu keçi oldum inatlarıma ve ilk kez keçigimligimden vazgeçtim korkmadan..


Şimdi allahımdab dilegim şu içimdeki bu bahar hep taze kalsın sen birgün bile yüregimin derinliklerinden çıkıp gitme hep yürecigimde kal...


f2hh4.jpg


ÇiLeK HiLaL
Sağol prensesim O baharın hep sende kalır inşallah Smile
Sevgilerimle...
image004.gif

İnşllah baştacım...O güzel yüreginden mutluluk ve umut taneleri hiç eksilmesin baştacım benim...

Sevgiyle kal....Smile