:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Üç hırsız, Yatakta çıplak yakalandı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Üç hırsız, yatakta çıplak yakalandı!

İstanbul Fatih’te çok sayıda hırsızlık olayını gerçekleştiren üç kişi yakalandı. Polis aramada zanlıların ilginç fotoğraflarına rastladı


Eşcinsel oldukları öğrenilen çete üyelerinin elektronik eşyaların yanı sıra kendileri için parfüm ve makyaj malzemesi de çaldığı ortaya çıktı

Bir polis memurunun dikkati üç kişilik hırsızlık şebekesinin yakalanmasını sağladı. İstanbul Fatih’te bir evin önünde sürekli değişik markalarda lüks arabalar gören bir polis memuru araştırma yaptı. Evin açık duran penceresinden bakan polis memuru içeride çok sayıda elektronik eşya görünce, durumu Hırsızlık Büro Amirliği’ne bildirdi. Ev izlemeye alındı. Özellikle gece, eve çok sayıda kişinin girdiğini tespit eden polis, önceki gece baskın düzenledi. Polis, evde bulunan Nurettin K. (28), Nurullah B. (30) ile İbrahim Veysel Y.’i (25) aynı yatakta uyurken buldu. Üç kişi gözaltına alınırken evde yapılan aramada çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda elektronik eşya, onlarca saat ve parfüm, dizüstü bilgisayarlar, mücevherler ile kapıların kilitlerini kırmak için hazırlanmış tornavida ve murçlar ele geçirildi.

Tangalı fotoğraflar

Polis aramada zanlıların ilginç fotoğraflarına da rastladı. Eşcinsel oldukları belirlenen zanlıların plajda, tanga ve kadın mayoları giyerek çektirdikleri fotoğraflar bulundu. Zanlıların gündüz zillerine basarak boş olduğunu tespit ettikleri evlerin kapı kilitlerini kırıp içeri girdikleri belirlendi. İnceleme sonucu zanlıların Zeytinburnu, Beylikdüzü ve Bahçelievler’de 14 ayrı evden aynı yöntemi kullanarak hırsızlık yaptıkları öğrenildi.
ahahahahahaha Big Grin
Hapisanede günleri güzel geçicek Big Grin
Hırsızlığında suyu çıktı....çok garip..
yatakta fatzi yapıyorlardı buda en dogal haklarıdır kişinin yatak odasındaki kimseyi ilgilendirmez aaa ne kadar ayıp :hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yatakta fatzi yapıyorlardı buda en dogal haklarıdır kişinin yatak odasındaki kimseyi ilgilendirmez aaa ne kadar ayıp :hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
bu olayda hırsızlık yapmaları doğal ve olağan tek yatak olayı ayıp vay be Big Grin
garip olanıı bunları hangi bölüme koycaklar kadınların olduğu mu erkeklerin bulunduğu mu???????????????
Erkeklere koyarlarda Big Grin
Bunların tam istediği gibi geçer günleri Big Grin
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu olayda hırsızlık yapmaları doğal ve olağan tek yatak olayı ayıp vay be Big Grin
hırsızlık yapmaları dogal degil tabi
ee insanlar böle yapınca bana da farklı fanteziymiş demekten başka bişi kalmıo=)=)
yetenek
Smile

helal valla