:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bebeğini öldüren Anneye Ağırlaştırılmış Ömürboyu Hapis
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bebeğini öldüren anneye ağırlaştırılmış ömürboyu hapis
Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA)

TEKİRDAÄž’ın Çerkezköy İlçesi'nde 2 yıl önce, uğradığı tecavüz sonrası dünyaya getirdiği 5 günlük bebeğine çamaşır suyu içiren ve daha sonra battaniye ile boğarak öldüren anne Ayşe Türkel, ‘Kasten adam öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.


Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ayşe Türkel karar duruşması için yoğun güvenlik önlemleri altında son kez hakim karşısına çıkartıldı. Yaptığı son savunmasında çok pişman olduğunu söyleyen Türkel, “Böyle olmasını istemezdim. Gerçekten çok pişmanım. Bir anlık öfkeme yenik düştüm” dedi. Mahkeme heyeti ise anneye ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi. Kararın açıklanmasının ardından göz yaşlarına boğulan Türkel, jandarma ekipleri tarafından tutuklu bulunduğu Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.


BİBERONLA ÇAMAŞIR SUYU İÇİRİP BOÄžDU


Olay, 6 Mayıs 2006 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Arzu Sokak üzerinde bulunan 33 yaşındaki Ayşe Türkel’in yaşadığı evde meydana gelmi. İddiaya göre tecavüze uğrayan Ayşe Türkel, 1 Mayıs 2006 günü Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 2.5 kilogram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi ve adını ‘Ertuğrul’ koydu. Daha sonra hastaneden taburcu edilen Türkel, oğlunu da yanına alarak tek başına yaşadığı evine gitti. Evinde geçen yalnız günler sonrası bunalıma giren Türkel ilk olarak biberonun içine doldurduğu çamaşır suyunu bebeğine içirdi. Aradan geçen süre içinde bebeğin ölmemesi üzerine kendisini kaybeden Türkel, Ertuğrul bebeği battaniyeye sarın boğarak öldürdü ve daha sonra polisi arayarak oğlunun öldüğünü söyledi.


Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemenin ardından anne Türkel’i çelişkili ifadelerinden şüphelenerek ve gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda bebeğini öldürdüğünü itiraf eden Ayşe Türkel, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu.