:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cinsel ilişkisini kaydedip şantaj yapan veterinere tutuklama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Cinsel ilişkisini kaydedip şantaj yapan veterinere tutuklama
Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)

MUÄžLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yanında çalışan akrabası 26 yaşındaki Z.T. ile sevişmelerini görüntüleyerek, kendisiyle evlenmesi için şantaj yapdığı iddia edilen Veteriner Hekim 38 yaşındaki Rami Özer tutuklandı.

Geçen cuma günü Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Z.T., çalıştığı veteriner kliniğinin sahibi olan akrabası Rami Özer'in kendisini sevişmeye zorladığını ve görüntülerini çektiğini, kendisiyle evlenmesi için de şantaj yaptığını, tehdit edip dövdüğünü iddia etti.

Polis iddia üzerine yaptığı baskında, sevişme görüntülerinin yer aldığı CD’leri Rami Özer'in kliniğinde ele geçirdi. Özer polise verdiği ifadede, Z.T. ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını ileri sürdü. Eşinden boşanıp Z.T. ile evlenmek istediğini belirten Özer, “Benimle uzun süredir birlikteydi. Sevişme sahnelerini de birlikte çektik. İzlerseniz zorlama olmadığını görürsünüz. Ben şantaj veya tehdit etmedim. Evlenme konusunda biraz tartıştık o kadar” dedi.

Rami Özer polisteki ifadesinin ardından bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.
iğrençLikten ba$Ka bi$ey deiL yha xS
eLine sağLık
adam yaşıcağını yaşamış

gerizekalı kız düşünsün Big Grin
Kızın ilişkiye girmeside bi garip adamınki sapıklık neyse ya banane eden bulmuş