:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: PKK'nın 17 Yıldır Yapmadığı Iş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alman dağcıları kaçıran örgütün bu eylemi Alman basınında geniş yer buluyor. Die Welt'ten çarpıcı bir yorum geldi.
Alman basını, terör örgütü PKK tarafından Türkiye'de kaçırılan 3 Alman dağcıyla ilgili olarak, örgütün bu eylemi imkansızlıklardan dolayı dünya kamuoyunun ilgisini çekebilmek için düzenlediği görüşüne yer verdi.

ÖRGÜTÜN ZAYIFLADIÄžINI GÖSTERİYOR

Die Welt gazetesindeki haberde, terör örgütü PKK'nın dağcıları kaçırmasının, örgütün zayıflığını gösterdiği belirtilerek, terör örgütünün 17 yıldır yabancıları kaçırmadığına dikkat çekildi.

STRATEJİ DEÄžİŞTİRDİLER


Helmut H. arkadaşları fiçin kendini feda etmiş.

Gazetede teröristlerin önce tüm 13 dağcıyı kaçırmak istediği, ancak kaçırılan Helmut H. adlı Almanın girişimi sonucunda sadece 3 kişiyi kaçırmaya karar verdikleri yazıldı.
Terör örgütü PKK'nın şimdi strateji değiştirerek, isteklerini şantaj yoluyla kabul ettirmeye çalıştığı kaydedildi. Haberde, ''örgütün, son dönemlerde aldığı büyük askeri ve maddi darbelerden sonra dünya kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştığı'' ifade edildi.

REHİNELER İRAN'DA MI?

''Frankfurter Rundschau'' gazetesi ise, ''Alman rehineler çoktan İran'da mı?'' başlığıyla verdiği haberde, rehinelerin İran'a götürülmüş olabileceğini, ayrıca örgüt üyelerinin özellikle bu dağcıları aradıklarının ortaya çıktığını ifade etti.

Teröristlerin önce tüm 13 dağcıyı kaçırmak istediği, ancak kaçırılan Helmut H. adlı Almanın girişimi sonucunda sadece 3 kişiyi kaçırmaya karar verdikleri kaydedilen haberde, güvenlik uzmanlarının, bu eylemin terör örgütü PKK'nın yeni bir ''terör kampanyasının'' başlangıcı olmasından endişe duydukları bildirildi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de, teröristlere boyun eğmeyeceklerini bir kez daha belirterek, Alman dağcıların bir an önce serbest bırakılmaları çağrısında bulunduğu hatırlatıldı.

''Berliner Morgenpost'' gazetesi de, kaçırılan Alman dağcılardan hala haber alınamadığını, Merkel'in dün Paris'te görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la da rehinelerin serbest kalmaları konusunda işbirliği yapmayı kararlaştırdığını yazdı.

Rehinelerin nerede tutulduklarının bilinmediği, Irak'a kaçırılmış olabileceklerinden endişe duyulduğu kaydedildi
O pkk lılar yüzünden üLkemize kötü bakıLıyor.
Çip...
teşekkürler yazı için...kahrolsn pkk...