:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ferhat Göçer kaza geçirdi...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ŞARKICI Ferhat Göçer, Muğla'nın Milas ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaralandı.


İşte hasta yatağında Ferhat Göçer 5875105.jpg
Sanatçı Ferhat Göçer bu sabah şoförünün kullandığı otomobilin turist taşıyan midibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralandı. Göçer ve şoförü ile midibüste yaralanan turistler Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza bu sabah saat 07.00 sıralarında Aydın'ın Söke İlçesi sınırlarında Bafa Gölü yakınındaki Didim- Akbük Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir'den Bodrum'a gitmek üzere yola çıkan Ferhat Göçer'in otomobili, kavşakta dönüş yapan turist taşıyan midibüsle çarpıştı.
Yaralanan Ferhat Göçer ve şoförüyle, midibüste yaralanan 5 turist de Milas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Sanatçı Göçer'in genel sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin söz konusu olmadığını belirten Elmalı, “Göçer'in yapılan genel muayenesinde korkulacak bir durum olmadığı ortaya çıktı. Bir dizinde hafif ezik var. Müşahede altındaki sanatçının tedavisi sürüyor” dedi.
Elmalı, sanatçının şoförü Refik Öztürk'ün de hafif yaralı olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
Öte yandan, sanatçı İbrahim Tatlıses ve Niran Ünsal'ın hastaneye gelerek, Ferhat Göçer'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.
“SAÄžLIK DURUMUM İYİ, SEVENLERİM MERAK ETMESİNLER”

Göçer, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla MR çekilmesi için ilçede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.
Sevk işlemi esnasında kendisini iyi hissettiğini söyleyen Göçer, “Sağlık durumum iyi, sevenlerim merak etmesinler” dedi.

qeçmiş osunnn(Confusedaqlık durumu iyimiş
gecmıs osun biri bana gelsın sarkısına bıtıydım benSadSadSadallh acıl sıfa veysınWink
Geçmiş oLsun (:

teşekkürLer Wink
Benim için önemsiz biri
Geçmiş olsun
'Cenneti değişmem saçının 1 teline' derse

Allah verir cezasını Tongue