:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İnanılmaz Kaza
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İnanılmaz kaza
g.jpg


İzmir’de üzerinde çocukların bulunduğu şişme oyun parkı karayoluna uçtu. 4 çocuğun yaralandığı kaza, yoldan araç geçmemesi sayesinde ucuz atlatıldı

Tokat’ta görünmez kaza. Tokat-Turhal karayolu Vali Erdoğan Gürbüz Parkı’nda kurulan özel bir firmaya ait şişme oyun parkı, üzerinde çocukların olduğu sırada rüzgarın etkisiyle bağlantı noktasından koparak karayoluna uçtu. Oyun parkının altında kalan Kübra Kaymaz (5), Emre Can Kaçmaz, Onat Pekgöz ve Egemen Yılmaz (7) yaralandı. Çocuklar, aileleri ve vatandaşlar tarafından kurtarılarak özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazazede çocuklar “Bir anda havalandık ne olduğunu anlayamadan bayılmışız” dedi.

EZİLEBİLİRLERDİ

Yaralanan çocuklardan Emre Can ile Onat’ın büyükbabası Cemal Kaçmaz ise olası bir faciaya işaret ederek “Çocuklar oyun parkının üzerindeydi. Allah’tan yoldan o anda araç gelmiyordu, çocukları ezerdi” dedi. Şişme oyun parkı görevlisi gözaltına alındı.