:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kuşadasında cinayet
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

minibus-soforunu-iskenceyle-oldurduler_o.jpg


Kuşadası'nda bir minibüs şoförü, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından işkence yapılarak öldürüldü. Cesedi jandarma tarafından dağda bulunan minibüs şoförünün silahla öldürüldüğü, yüzünün kesildiği, kafasının parçalandığı, vücuduna çivi çakıldığı ve vücudunda sigara söndürüldüğü tespit eldi.
Kuşadası merkezi ile Soğucak köyü arasında minibüs hattında dolmuş şoförü olarak çalışan 49 yaşındaki Yaşar Orhan'ı Cumartesi günü saat 20:30 sıralarında arayan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Ortaklar'da bir düğüne gitmek için anlaştılar.

Arkadaşlarına, '180 milyon liraya Ortaklar'a düğüne gitmek için anlaştım' diyen Yaşar Orhan, minibüs durağından ayrıldı ve o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kayıp olan Yaşar Orhan'ı arayan jandarma ekipleri, Kuşadası'nın televizyon ve radyo vericilerinin bulunduğu Andız bölgesinde parçalanmış cesediyle karşılaştı. Ceset üzerinde yapılan incelemede, Yaşar Orhan'ın öldürülmeden önce işkence yapıldığı ortaya çıktı. Vahşice öldürülen Orhan'ın otopsisinde kafasının parçalandığı, yüzünün kesildiği, vücuduna çivi çakıldığı, ütü basıldığı ve sigara söndürüldüğü ardından göğsünden silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. 49 yaşındaki biri kız iki çocuk babası Yaşar Orhan'ın işkenceyle öldürülmesi Kuşadası'nda büyük yankı oluşturdu. Yaşar Orhan, bugün Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Yaylaköy'de toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda şoför katıldı. Bu arada, Kuşadası Jandarma Komutanlığı, minibüs şoförünün kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından işkenceyle öldürülmesi üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin böyle vahşice şeyleri hangi vicdana sahip Angry
başın sağ olsun asya
çok kötü ya allah rahmet eylesin
çok kötu yhaa
allah rahmet etsin ailesinede sabır versin SadSadSad
ben kusadasindan enis bu adamı tanıyorum birincisi bir dagda bulunmadı sogucak tarafında bir tarlada bulundu ikincisi yapanlari tanıyordum saniyiden 3 kisi ve bunlada yakalandı ve müheppet hapsi alilar neden mi adam oldurmek,iskence ve oluye ıskence yapmaktan ama bu adamında sucunu bılıyorsunuz dur belkı adamın sucu da ozurlu br kiza tecavüz etmesiydi ve bu kıza 3 yada 4 kısdaha oncedden tecavüz etmislerdii ve bu kisileri o özurlü kızın babası laz bir kizi babasıda o kisileri aradı ama bulamdı en son bu sogucak minibüsü isleten bu adam gidip okızı kacırıp biz zeytın agacının altında tecavüz etti vede en son kız babasına bu olayı soledı ve adamı buldular ve kızın babasıı da sanayiden kaportacı aadamların yanına gıttı ve yardım istedı nasıl yardım oo daa adamlara icki icirtip sonrada esrar ısmarladı sonra da plan kurdular vede adamı en son dugune gıdyoruz dıye kacıran bu kisler en son adamı bır tarlaya soktular vede ordaa adama cıvılı sopalarla saldırdılar adama ve sonrada o kesmedı adamın dotune sopa soktular oda kesmedı adamın penisini kesip agzına verdıler oda kesmedi ama adam olmus artk ondan sonrada aadım kulaklarını kesıp boynundan ıtıbaren kafasındakı derıyı yuzmusler oda kememmıss sarjlı matkap ile adamda 3 yada 4 tane delik vermisler adamın kafasına bunu bir piskopat bıle bukadarını yapmqaz yanı adamlar o kafada zaten ne yaptıklarını bılmıyorlarmısssss ama allah belalarını versın onları tanıdıgımdana nefret edıyorum amk allah belanızı versınler oluye ıskence yapılarmı yaw gıdın oldurun olmadı amaık neden daha gırısımde bulunuyonuz amk dımı yaaaa [edit by Sevda Yürekli: Küfür kullanmak yasak] ben bole dunyayııııııııı ama adam da ooo ozrlu kıza tecavuz etmıs ama bunu hakketmedı ama sonucuda ona bunu getırdı neden gıdıyonda tecavuz eedıyon amk karın var cokcukların var onlara bole yapsalar yeter bukadar hade bunlardan da haber dar olun istedımm iyi calısmalar
söyleyene deil söyleene bak derlerAngry
ben bu konuyu açtıımda ölüm sebebini bilmiodumSad
çok sevdiim birinin babasıSad