:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Anne katilinden ŞOK ifade ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Anne katili kızdan şok ifade
İnternetten cinayetleri izleyen kızın ifadesindeki ilginç ayrıntı



Zonguldak'ta annesini sevgilisi Osman D. ile birlikte önce bıçaklayan sonra da tiner döküp yakan lise öğrencisi T.Y.B. (16) bir ana sınıfında yakalandı. T.Y.B. ve olaya adı karışan 3 kişi dün adliyeye götürüldü. T.Y.B. korkunç cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. T.Y.B.'nin Osman D. hakkında, "O benim sadece arkadaşım" dediği ileri sürüldü.

Annesi Gülin Güneş'i darp edip sonra süngüyle kafasına vurduklarını, daha sonra da sırtından ve vücudunun değişik noktalarından bıçaklayıp boğazını kestikleri itiraf eden T.Y.B., ifadelerinde taksi şoförü arkadaşı Osman D. ile birlikte annesinin bedenini perdelere ve halıya sararak taksiye yüklediklerini, kaçak ocağa götürerek tinerle yakmak istediklerini belirttiği öğrenildi.

İNTERNETTE CİNAYET İZLİYORMUŞ

Annesi Gülin Güneş'e dökmeye çalıştıkları tinerin arkadaşı Osman D.'nin üzerine de dökülmesi ve cesedi yakarken parlaması üzerine kendilerinin de yandığını anlatan T.Y.B., gittikleri hastanede görevli polisin şüphesi üzerine korkarak kaçtığını söyledi. Daha önce okuduğu okulun ana sınıfında saklandığını anlatan T.Y.B., yanan saçlarını da kestiğini kaydetti.

Öte yandan T.Y.B.'nin, yaklaşık 10 yıldır kayıp olan ve sonradan cesetleri bulunan insanlarla ilgili internet sitelerini gezdiği ve burada hoşuna giden cinayetleri polise anlattığı belirtildi. T.Y.B.'nin kurduğu cümlelerin, Ankara Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki'yi öldüren kızı B. Aydıntuğ'un verdiği ifadelerle benzerlik gösterdiği anlaşıldı.
sürü psikolojisidr bu bugünlerde böle bikaç olay daha olursa şaşırmayın insanlr böle olaylrdan cesaret alıp kendileri de yapabiliyorlr
Ya Ben Böyle Olaylarin Görünce Icim ParcalaniyorSad
Böyle Evlatmi Olur Ya Böyle Olcaksa Hic Olmasin Daha IyiSad
Annesigil Bunun Piskolojisinin Bozuk Oldunu AnlamismiSad
Tam Bir Piskopat Bu Kiz Bide 16 Yasinda Yaa ÜffSad
Allahim Sen Akil Fikir Ver Yarabim..
Sagol Nur "um Paylasim icin.