:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Seni Seviyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sana nasıl anlatsam bılmıyorum ama bıldığım tek ama tek şey seni delicesine çok sevdiğim seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak degil kopamıyorum senden ne seni bırakabılıyorum ne de kendimi hiçe sayıyorum bunların ikisinide yapamıyorum.Çünkü artık düşünemiyorum kafama ve benliğime o kadar yerleşmişsin ki seni oradan çıkartmak olanaksız belki kendimi küçük düşürüyorum ama sevgide küçük düşme söz konusu olsa bile seve seve senin için her adımı atarım seni o kadar çok seviyorum ki artık aşkım senden bile öte seni sevdiğimi daglara taşlara kısacası bütün kainata haykırmak istiyorum SENİ SEVİYORUM!!! Bu iki kelimeyi defalarca yanlız senin için ama yanlız senin için tekrarlayabilirim biliyormusun. Seni sevdiğimden beri artık çevremdeki herşey gözüme daha güzel,daha hoş,ve daha ümit verici gelmeye başladı.Çünkü onlar bana seni hatırlatıyor.Dağlar gibi sende içimde tutulması zor bir yerdesin,tepeler gibi ulaşılması zorsun.Zirveye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında;işte oda ben olmak istıyorum,zirvede tek ben;SEN VE BEN...

Su gibi berraksın ama içimdekileride alıp götürüyorsun yol gibi seninde sonun yok;yani seni sevmenin sonu yok bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabı bunu ben belirleyemem;ama şunu bilki;seninle ölüme bile varım...!Sensiz geçen bir gün degil bir salise bile düşünemez oldum.Sen benim benliğim,varlığım,hayatım,geleceğim,çılgınlığım,sevincim,mükemmelim,sevdiceğim herşeyim herşeyimsin...

Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur.Aldığım her nefes içtiğim su yürüdüğüm yol herşeyde sen ve senden izler var.

Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...
İnsanın sevdiğine içinden gelen saf ve temiz duygularını kağıt üzerindede ifade etmesi ve bunu severek haykırması.sevgisinin ve aşkını özgürce yaşaması kadar güzel bir şey olabilirmi.aynı duygu ve düşüncelerin benim içinde geçerli canım. seni ifade etmekzor benim için.
yüreğine kalbine yazan eline bakan gözüne sağlık olsun kalbinden sevgi ve aşkın hiç eksik olmasın canım.
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsanın sevdiğine içinden gelen saf ve temiz duygularını kağıt üzerindede ifade etmesi ve bunu severek haykırması.sevgisinin ve aşkını özgürce yaşaması kadar güzel bir şey olabilirmi.aynı duygu ve düşüncelerin benim içinde geçerli canım. seni ifade etmekzor benim için.
yüreğine kalbine yazan eline bakan gözüne sağlık olsun kalbinden sevgi ve aşkın hiç eksik olmasın canım.

bak işte göruyorsun bende ancak bu kadarını yapabılıyor senı bu kadar anlatabılıyorum begendığıne sevındım canım
yeterince anlattın canım yüreğinin güzelliği içimi aydınlatıyor.seninle her şey güzel.
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeterince anlattın canım yüreğinin güzelliği içimi aydınlatıyor.seninle her şey güzel.

tesekkürler canım senınlede çok guzel hersey inan
Sevgiyi, Sevmeyi, Aşkı, ona tutkunluğunu ne güzelde anlatmışsınız ..

Yüreğinize Sağlık ..

Allah gönlünüze göre versin, daim olsun aşkınız ..
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgiyi, Sevmeyi, Aşkı, ona tutkunluğunu ne güzelde anlatmışsınız ..

Yüreğinize Sağlık ..

Allah gönlünüze göre versin, daim olsun aşkınız ..


tesekkür ederim begendığıne sevındım guzel dıleğin içinde ayrıca tesekkürler
Yüreğinize Sağlık ..

Allah gönlünüze göre versin, daim olsun aşkınız .. Smile
Saklımsın seninkide daimi olsun ve sonu mutlulukla noktalansın