:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Başbakan Olsanız Önce Neyi Düzeltirdiniz:
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Demokrasiyi gerçek anlamıyla hayatımızda var edebilme adına; ısrarla ve var gücümle FEODAL yapılanmanın üzerine gider ve yine ısrarla tekke ve zaviyeleri temelden yok ederdim. TBMM meclis kürsüsü haricinde , vekillerin dokunulmazlıklrına dokunurdum, çünkü daima milletin canı yanıyor, vekilde bu acıya bir nebze ortak olsun....:A:
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demokrasiyi gerçek anlamıyla hayatımızda var edebilme adına; ısrarla ve var gücümle FEODAL yapılanmanın üzerine gider ve yine ısrarla tekke ve zaviyeleri temelden yok ederdim. TBMM meclis kürsüsü haricinde , vekillerin dokunulmazlıklrına dokunurdum, çünkü daima milletin canı yanıyor, vekilde bu acıya bir nebze ortak olsun....:A:

TamamıyLa katıLıyorum.ÖzeLLikLe demokrasi konusunda...
Bunun yanında;

MGK'ya ortadan kaLdırırdım. demokrasiLerde 1. güç TBMM dir. Onun üzerinde güç oLamaz. Cuntanın son izlerini bir an önce yok etmeLiyiz.
YapamayacakLarı birşey;
USa nın Türkiye de ki köpekLerini köşe noktaLardan uzakLaştırırdım. Hele bu köpekLerin Amerikan çıkarlarını ATATÜRKÇÜLÜK diye bize yutturmaya kaLkışmaLarına asLa izin vermezdim.


NOT: DeLikanlı Yürek; biraz hoşgörü ne dersin.....

The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni :yikildim:

aynısını ben yazıcaktım vallahi itele.gif
aklın yolu birdir Big Grin
NOT: DeLikanlı Yürek; biraz hoşgörü ne dersin.....

Kime ne dedimki Arkadaşım.
Önce kndimiBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4