:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: sevgime ŞAHİDİM GÖKKUBBE...AFFET PİŞMANIM
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Çok Pişmanım Affet!!


Bu pişmanlığım sana yaptıklarıma ...Büyük bir aşkı mahvedişime ... Ama geldim ... Affetsen ?... Gitmek kolaydır da ...Gidipde dönmek yürek ister bilirsin .. Ben onca yaptıklarımdan sonra gururumu hiçe sayıp döndüysem affedilebilirm ... Gerçekten sevmesem dönmezdim .. Kapına geldim .. -Bekletme-



Zor günler geçirdim .. Çocukluğumun verdiği bir güven vardı kendime .. bilmiyordum yaptığımın bu kadar kötü bişi olduğunu ... Benim kanattıklarım var /Benim kanattıklarım şimdi beni kanatıyor/..Oysa ben ne zor günler geçirdim yaptıklarımın bedelini fazlasıyla ödedim ..Ne aşk lar ne ayrılıklar geldi geçti bu hayatımda .. En çok sen kanattın beni / sana yaptıklarım




Çok zor günler geçirdim ..Ayrılıklar ..Aşk lar ..Pişmanlıklar..Nefretler ..Toz gibi uçuştu havada ... Bana en çok acı veren ise -Pişmanlığım- oldu ..Aşık olmak zormuş sana ..Seni herkes taşıyamazmış..Ben kendime bakmadan girdim bu sevdaya...Sana aşık olmak çok zormuş.../Beni Affet/



Bir gece çikip gelsen ölmezsin yar
Ölümlerden ölüm begen gelmezsen yar
Ölecegim yar
Bu şarkı sadece benimdi sevgilim
Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize
Yazmışsın ya 'onu sevebilecegimi düşünmüştüm' diye
İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece
Bu yaralar bereler sanaydı aşkı bileler
Göreler aşkımı şahidim gök kubbe


Eğer ortada gerçek bir aşk varsa gurur unutulur .. Ben sevgime inandım sana geldim /gururumu unuttum/.. Bir gece çıkıp gelsen ?!..Sarılsak yağmur altında ayrılmamacasına..Isıtsan beni sıcaklığınla ... Hiç ayrılmasak ... Bir gece çıkıp gelsen ?!..
Bu yaralar bereler sanadır bileler..
Göreler aşkımı
Şahidim gökkubbe..
Aşığım bekletme...



Açtığım yaraların ilacı olmaya geldim .. Yaptığım hataları affettirmeye geldim .. Sana sevgimi göstermeye geldim ... Aşığım sana bekletme ..




thumb_654774711.gif
Eğer sen inanmazsan sevgime şahidim gökkubbe...
Sevgiyi Anlatmaya Kalksam Seni Anlatirdim DunyayaKorkunun Oldugu Yerde Ask Yoktur. Cesarettir Sevmek. Duzenlere, Oyunlara, Kotuluklere Meydan Okumaktir.Sevmek; Uzaklasmaktir Yalandan, Bencilligi Hice Saymaktir. Bir Baska Acidan da Inanmaktir Sevmek. Gercekten, Tumden Inanmaktir. Insan Sevince; Sevdigine Butun Varligi Ile Teslim Olmamissa Yeteri Derecede Sevmemis Demektir. Ve O'na Kayitsiz Sartsiz Inanmiyorsa, Sevgiden Bahsetmeye Hakki Bile Yoktur.

Kiskanclik; Inancimizin Butunlugu Olcusunde Besler Aski. Suphe Ise Oldurur.
Sevmek; Var Olmaktir Bir Bakima. Derinden Bakilinca Yokluga Benzer. Sevmek Butunlenmektir. Cok Seven Eksildigini Zanneder, Oysa Artmaktir Sevmek. Sevmek Butunlenmektir. Cevrenin Gozlerimizden Silinmesi, Once Bir Eksilme Hissi Verir Insana. Fakat, O Herseyimizi Varligi Ile Doldurdukca Arttigimizi Anlariz. O Bir Tek Kazanc, Butun Kayiplarimiza Bedeldir Aslinda. Bir An Gelir Herseyi Onunla Degerlendirmeye Baslariz. O Bugun Mutluysa Yasamak Guzeldir. O Kederliyse, Butun Guzellikler Bir Bir Yitirir Anlamini O Anlarda Olumu Dusunur de, Yine Olemeyiz Kurtulamamak Icin.

Yanmaktir, Tutusmaktir Sevmek ve Yasadikca Hic Sonmemektir.

Dinle !
Sana Sevmenin Ne Olmadigini Soyleyecegim Once. Ne Oldugunu Sonra Anlayacaksin.
Sevmek; Bir Alisveris Degildir. Geometri Degildir. Aritmatik Degildir. En Degerli Seydir. Karsiliksiz Bir Ceke Atilmis Kuru Bir Imza Degildir. Sevginin Bedeli Yine Sevgiyle Odenir. Baska Birseyle Degil. Sevilmekse; Sevmenin Mukafatidir Ancak. Ama Karsiligi Degil.

Her Sevgi Birbirinden Buyuktur. Sevgi Tartilamaz, Olculemez. Sevgi; Gram Degildir, Mesafe Degildir. Derinlik Sanarsiniz Ama Yuksekliktir O.

Sevgi;
Dudak Degildir, Goz Degildir, Sac Degildir. Sandalye Degildir Sevgi, Carsaf Degildir. Icki Degildir Icemezsiniz Fakat Herseyden Guzeldir Sarhoslugu. Gecip Karsisina Seyredemezsiniz , Manzara Degildir. Okuyamazsiniz, Kitap Degildir. Kan Degildir, Kesip Damarinizdan Akitamazsiniz. Siz Agladikca O Guclenir Icinizde. Akmaz, Gozyasi Degildir. Ucmaz, Kus Degildir. Bitmez Cile Degildir. Ne Dersen De Dedigin Hic Birsey Degildir Sevgi..
“Sevginin son kırıntısıymış, senli hayalleri yitirmek.”


Zaman düşlerimi götürmedi benden ama düşlerimin içindeki seni kaybettim bir yerlerde. Hâlâ düş kuruyorum ya; Kurduğum düşler artık sensiz büyüyor. Bir zamanlar gözlerimi yummak yeterdi seni düşlerimde görmeye ama artık bu zaman, o zaman değil.

Düşleyemiyorum artık seni. Gözlerimi yumuyorum ardından seni düşlüyorum yoksun. Bir kez daha kapıyorum işte yine yok. Öyle bir yumuyorum ki-son kez- gözlerim yuvalarından fırlayıp çıkacakta sen olduğun yerden çıkmıyorsun bir türlü...
Düşlerimde sen yoksun!


Kokunu hissederdim ilkin. Şöyle derinden bir nefes alırdım da kendimi dünyanın en güzel bulurdum ansızın. Özlediğim güzellikler içindeydim hep ve o güzelliklerle bırakırdım aldığım nefesi. ...bunu denedim olmuyor, her yer aynı.her şey aynı.


Sesini bahar rüzgârları taşırdı hep. Duyunca donakalırdım olduğum yerde.Kalbime işleyen bu seste ben hep olduğumdan daha heyecanlı ve olduğumdan daha huzurlu bulurdum kendimi. ...şimdilerde kesildi sesler.

Gözlerinde sıra değil mi? Artık bu düşer hayallerime diyorum. Gözlerin ki kalbime işlerdi, bakınca kendimden geçerdim de kendime gelmem sesinle olurdu ancak. Derdim ki: “ahhh şu gözlerin önünde mum değil miyim ben. Yaprak değil miyim rüzgar önündeki.” Derdim, eriyen ben olurdum. ...Şimdi gözlerin de düşmüyor gecelerime, düşlerime...

Hayaller senli, benli olunca renklenirdi. mavili, yeşili... sıraya dizilmişlerdi her biri; kimilerinde küçük bir köydeydik, kaygımız ektiğimiz buğdaylardı. Kimilerinde çocukları peşindeki ana-baba. Böylece uzardı hayaller ve biz hep gülüşürdük. ...Kırık hayaller doldu çekmecelerim. Şimdi onlar da yok!

Ey yâr! Artık unutulmuşluğuna demir atmış bir geminin kaptanıyım. Kokun yok, sesin yok, yüzün yok. Senli hayaller/ sana dair’leri martılara yedirdim güvertemden ve çıkardım hayatımdan. Adına unutulmuşluk dersen:
“Sevginin son kırıntısıymış, senli hayalleri yitirmek.”
kalp.gif s€ni s€viyorum diy€n dilim ömür boyu kÖL€n olurR...






225tr1.jpg


Ortak gecelere acım tabi tutulur
Aşkım her geçen gün dillere mühür olur
Bendeki gerçek huzura er olur
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur.



Ne vakit ruhum kanında dolaşsa ateş olur damarların fırlar
Ben yanar dururum ateşinle kavrulur
Düşünür olur her gün kalbim yıkanır adınla
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur.



Dağlar erir yokuşlar düzleşir
Tüm zorluklar bedenen ruhen sona erer adına kulak verince
Alev olur vücudunda kıvranır nefesim
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur.

İnsanoğlu kanının son damlasını düşünür
Benim son damlam senin ilk gözyaşın kimse bilmez
Ölüm düşüncesi beni her geçen gün kahırlara sokar
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur.



Çağın son demodesidir benim yalanım söylemekten çekinir insan
Herkes etrafında döner durur yalanlarıyla boğuşur
Aşkım sevgim uzak tutulur her riyadan sana bağışlar dururum hayatımı
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur

Edilen tüm yeminlere tek verilen sebep olur aşkımın sözü
Yaşam yaşadıkça seninle bittiğinde son bulursun sende
Söz veriyorum her şeyim ölümüm seninle son bulacak
İşte o zamana kadar
Seni seviyorum diyen dilim ömür boyu kölen olur.

tşkkrler paylaşım için . süperdiii
yüreğine sağlık arkadaşım bu güzel paylaşımlar için....
ellerine sağlık çok hoşş