:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 3. sınıfa giden çocukların aşk nedir sorusuna cevapları... ::)))))))
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sedat: Ask bi kizi sevmektir.Kizin huylari ve hareketleri güzelse bu bir asiktir. Kizin gözleri maviyse o kiza asik olunur.


Tugba: Birini seviyosan o asktir. Ama sonra baskasini seversen o da asktir.

Ismet: güzel olan bi kiza asik olunur.

Sirin: Birine yardim edersen o sana asik olur. Çok sever ve yemege davet eder.


Taylan: Ask uzakta olsa bile olsa sevdigini unutmaz.

Yagmur: Önce tanisirlar. Kiz düzenli besleniyorsa erkek ona asik olur.

Gizem: Birbirlerini begeneirler ve asık olurlar. Ask ve sevgi arasindaki fark: Babani Seversin ama asik olmazsin.


Hamit: Insan sevdiklerine asik olur. Ben 'a Atatürk'e ve Ögretmenime asigim. Birine daha asigim ama onu yazmam. Ama o japona benziyor.


Savas: Bir yerde karsilasirlar,tanisirlar. O günden sonra hep arkadas olurlar. Bir yerde yine karsilasirlar. Evine davet eder sonrada evlenirler.


Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi. Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu. Sonra ona mektup yazdim. Annesine söyledi, annesi bana kizdi Ama herkez birbirine asik olabilir.


Sevgi: Ask sevmektir ama söylemezler. Çünkü herkese söylenmez.


Gizem: Asik olunca erkek kizi okuldan sonra takip eder.


Batuhan: Önce tanisip asik olurlar. Sonra el ele yürürler, kafeye giderler. Sonra nikah kiyilir, kina gecesi yapilir. Sonra da hemen çocuk olur.


Büsra: asik olmak sevgili olmaktirç Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar.



Aylin: Asik olanlar hiç ayrilmaz. Bazen ayrilir bazen ayrilmaz. Ayrilirlar ama geri gelmek üzere ayrilirlar.Ayrildiktan sonra geri gelirler. Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatirlar. Iste ask böle bisi.


Senem: Asik olunca insan hep sevdigi kisiyi düsünür. Hep onu hayal eder ve hep onu görmek ister. Ona sevgisini belli etmek ister. Ask bir kisilik deil iki kisiliktir.



Mertcan: Merhaba ben 9 yasindayim. Simdi ask hayatimda deil. Ben askla ugrasmiyorum ama büyüyünce olabilir. Simdi yasim çok küçük. Ama bazi arkadaslarim bu yasta asik oluyorlar. Ben de onlara çekip asik olabilirim.


Ümit: Asik olup evlenirler. Sonra adam eve gidip kadini dövüp yemek yaptirir. Ben asik olursam kizi lokantaya götürürüm.

Yorum bırakmak ister misin?