:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dolmuş Durağı ...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Dolmuş Durağı ...

İnanmıyacaksınız biliyorum ,

Her zamanki bir gün , her zamanki bir ben ve her zaman olduğu gibi arabamla usul usul yolunda zevkini alarak ilerliyordum sahile doğru . İlk sigaramı yakmış , keyfime diyecek yok misali hayeller , şiirler ve sevgi adına yaşam düşüncelerimle basıyordum gaz'a .

Bizim sahil yolu hem biraz uzundur , hemde denizi sıfır gördüğünden dolayı çok ama çok zevklidir . O zevk uğrunda yolun uzunluğunu düşünmek imkansız gibi birşey .

İşte o an !!!

Bir durağın önünden geçerken , gözlerimi alamadım bir güzelden . O kadar masum ve bir o kadar durgun bir titrekliğin içerisinde bekliyordu öylesine . İnanın frenlemek zorunda kaldım . Aslında frene basan ben değil yüreğimin ta kendisiydi . İnanılmaz bir güzelliği ve saçlarının öne eğimi beni tam yerimden vurmuşdu . Utandım biraz , sıkıldım . Oğlum kendine gel bu hareket sana yakışmaz dedim ama nafile . Yürek dinlermi ? dinlemedi . Hatta bir ara kendime güldüm , ne yapıyorum ben diye , anlam veremez haldeydim bunu anladım .

Hiç vakit geçirmeden arabadan indim ve yavaş yavaş yaklaştım kişiye , durak bir hayli kalabalık ve herkesin gözü bendeydi . Utanma , sıkılma hiçbirşey kalmadı bende . Çünkü gözüm kimseleri görmüyordu ondan başka . Yanına vardım ve gözlerine baktım , o gözlerini kaçırmadı benden , gözlerine vuruldum , o bakış edasına vuruldum .

-- Gel benle
-- Nereye ?
-- Bilmiyorum ama gel benimle
-- Kimsiniz siz
-- Bilmiyorum , gel benimle

diyerek ellerinden tuttum , o ellerini uzattı ama titrek bir korku vardı içinde . Ben ellerine kavuştuğumda içimde bir şeylerin kayıp gittiğini hissettim . Tuttum o elleri ve çektim kendime doğru . Gel , gel , hadi gel .. O sırada tüm durakdaki kişiler şaşırmış bir vaziyette bana bakıyorlardı , bir kısmıda kıza . Ne olduğunu ben gibi onlarda anlamamışdı . Kızı biraz kendime doğru çekip yürüttükden sonra , kafamı çevirip bize bakan tüm durak sakinlerine seslendim .

-- Bu gördükleriniz aşk'dır , sevgi'dir .

Onlar elbette ki anladılar beni , gülüşmeler ve küçük tebessümler tüm şaşkınlığın yerini almış , hadi gidin diyorlardı sanki bize . Ben dahada cesaretlenmiş , tuttuğum elleri sıkarak , -- Kalın sağlıcakla ^^ diyerek kızın arabaya bindirdim . Öyle bir gaz'a asılmışım ki , kızın şaşkınlığı yüzündeydi . Bir ara konuşalım dediğinde , heyecandan öleceğimi sandım . Her zaman gittiğim bir sahil çay ocağımız vardı , direk oraya doğru ilerlemeye devam ettim , kıza da sakin ol konuşacağız elbet dedim .

İki çay geldi , biri şekersiz . İnanın tad alma duygumu dahi o an kaybetmişdim . Kız direk lafa girdi . Beni dün gece rüyasında görmüş . Buyurun burdan yakalım . İlk arabayı durdurduğumda , kız kendi içinden işte bu rüyamda gördüğüm kişi diyerek kendi haline dile gelmiş . Sordum ona , rüyanda ne oldu diye ? O ise biraz gülümser tavrıyla , Beni durakdan aldın ve bir çay ocağına götürdün . dedi .

Aklım yok gibi , kafa deseniz komple firarda . İçimdeki fırtınalar zaten dinmiyordu , üzerine bu söylemler tuzu biberi oldu diyebilirim .

Ona susmasını söyledim . Çünkü bu tür konuşmalar devam etmiş olsaydı sanırım ben ölürdüm . Uzun zuzun gözlerine baktım , kaşlarını inceliyordum , saçları ise az öne eğilimli şekliyle yüzünü gizliyordu . Elimi uzatarak saçlarını düzelttim . Bir gülümse daha ve sonrasında ona sordum . Kimsin necisin . Bu şehirde ben seni daha önce hiç görmedim .

Anlattı bana tane tane , tüm hayatını ve yaşamını . Antalya da Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi . Babası Mali Müşavir , Annesi öğretmen . Hatta bir itirafda dahi bulundu , ilk elini tutan erkek benmişim . İnsan bu dönemde biraz inanamıyor buna ama , onun gözlerindeki sevgi bunu doğruluyordu . Ve biz açık açık sevmişdik birbirimizi . Ben de o da bunun farkındaydı , istiyorduk birbirimizi .

Evet şimdi diyeceksiniz sonrası ne oldu ?

Sonrasını bilmem ama , o benim hayatım oldu , ben o'nun ömrü . Şimdilerde bu sevginin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum desem yeridir . Yinede sevgi adına korkularım ve endişelerim yok değil . İnsanoğülu sevgide iyidir , zamanla olan birliktelikler sevgiyi yüceltirmi , düşürürmü bilinmez . Bunada güç lazım , bunada aşk lazım .

Seviyorum Sizleri ....

Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına ( DnL )

..
Abiciğim Aşk'ını kaybetmeme Dileklerimle umarım hep Mutlu olursun Abim.. Smile
Yüreklerin yorgunu ,

Benim aşkım yüreğimdir , yüreğimi kaybetmem ... Teşekkürler güzel insan ...

Sevg ...
ilk bakışta aşk güzel valla...
ya bende rüyamda birini gördüm ama benm rüyamda tutar mı acabaSmile
teşekkürler güzel yazıydı...
Rüyanda ne gördüğüne bağlı bu .... Smile

Sevg ...
Iste Ask bu olsa gerek...

Ne zaman yuregi titretecegi, ne zaman dizinin baglarini cozecegi belli olmaz..

Sizdede gorundugu gibi insani allak-bullak eder..Ne mutlu ki gercek duygulari en yogun haliyle yasiyorsunuz...

Bu guzel sevdanin uzerine, bu derin duygular uzerine sizi yurekten kutlarim..

Dilerim mutluluk dugumleriniz hic cozulmesin...

SmileSmileSmile
Ahhh ahhh ,

Nerde o günler .... Nerde ????
Nasil nerde..Siz yazmissiniz ya nerde oldugunu...

Canımsın ,

Bilmen gerekir ki , ben yaşamadanda yazabiliyorum . Bunu bilmen gerekirdi ... Sadece hayel ve olması gerektiği gibi . Yani olmayacak diye birşey yok . Olması mümkün olanları dile getirip kaleme alıyorum .

Sevg ...
Evet biliyorum..Hatta soracaktim yine hayal urununuzmu diye ama belki gercektir ve bende onu sormakla saygisizlik edecegimi dusundugum icin sormakta tereddut ettim..

Yalniz sizden rica etsem hayal urunlerinizin altina dusuncesel diye yazsaniz, en azindan ona gore yorum yapilir...

Her ne olursa olsun cok guzel..Tesekkurler...

SmileSmileSmile
Sayfalar: 1 2