:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: gelirken sendenki beni de getir sevgili...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

yıne kağıt kalem elimde yazıorum..çarşıda kaybolmuş çocuk misali ne yapcağımı bilmeden..

hani diyorum dönsen bana frown.gif sonra saçmaladığımın farkına varıyorum ve bir çimdik atıyorum kendime. ''sus '' diyorum kendime ..sadece SUS ! seni sevse çoktan yanında olurdu kıyamazdı sana !
birçok anının beynımdekı mılyonlarca parçasını bir araya topluyorum.parçaları topladıktan sonra kuru bır tebessum belırıyor yüzümde . ama o bile misafir bana.tıpkı senın gıbı .o da acımada terketti bile beni..aslında senınleyken bıle yalnızdım ama ...hani dıyorumm.sen olsan yanımda frown.gif(
sensiz kalmak gücüme gıdıyor sevgili !!!
sonra elime ucsuz bucaksız bır kagıt alıp yazıyorum''seni seviyorum'' diye...binlerce ..milyonlarca... duymayı özledim sevgili..ve o kagıdı sulara bırakıyorum.olurya belkı bırı senı bulur ..ama boşa kürek çakiyorum sevgili.! sen benim hiç yanımda olmadınki frown.gif sevseydim çoktan yanımda olurdun .. çoktannn..gece 3-5 nöbetlerine dikmezdin beni..gözümden akan tuzlu yaşları tadını bilmezdım o zaman!!!
sabah kalktıgımda yuregımın kosesınde senın agırlıgınla uyanmak gücüme gidiyor ... hani diyorum ..gelsenn.. gelirken sendeki beni de getırsen.sen beni senden ayırdında bari beni benden etme sevgili !!
başımı göğe dikiyorum mavilikte sen warsın..hatırlasana benım sana sewdamda mawıydi sevgili!!!
güzel bir uyku tadında kapıyorum gözlerimi...işte yine karsımdasın frown.gif
açmak istemıyorum gözlerimi,açsam kaybolacaksın bılıyorum... pfff yawas yawas gıdıyorsun gozlerımın onunden frown.gif( uzatyorum ellerimi tut artık yalvarıyorum !! dur gitme diyorum..gitmee !!
aslında yalnızlık tanıdık ama sensizliği hiç tatmadım ben..senden öncesi yoktu ...senden sonrasdı olacakmı acebaa?? bu soruların beynımı kemırmesıne ızın veremeyecegım yıne !!
gözlerimi açıyorum yine melodi tadında senszlik işlemiş odamın duwarlarına..yakama yapıştımı bırakmıo benı sensızlık
halının desenlerı gözlerimde büyüyor..boguluyorum !!!!
odamın çıldırtan sesiizliğinde bile senı arıyorum..sesimin dönüp dolaşıp bana gelmesınden bıktım sevgili..!! hani diyorum gelsen..we sendeki benide getirsen..sen benı senden ayırdın da bari benı benden etme sewgili !! beni benden
yüreğine sağlık güzeldi...
Yüreğine sağlık, çok güzeldi ..
Beni Saucy'm, nede güzel yazı yazarmış ..

Hüzünle birlikte okuduğum, çok hoş bir yazıydı Bitanem

Herşey gönlünce olsun inş.

Yüreğindeki güzellik daim olsun

Teşekkürler ..