:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Terim de F.Bahçe'den umutlu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
2686_B_terim059.jpg

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin FC Chelsea takımıyla eşleşen Fenerbahçe'nin isme ve ekonomiye bakmaması gerektiğini, maçların sahada kazanıldığını söyledi. Terim, FB TV'ye yaptığı açıklamada, bu saatten sonra Fenerbahçe'nin seçim veya ayrım yapma durumunun olmadığını belirterek, ''İsmi büyük olabilir, ekonomisi büyük olabilir, ama maçlar sahada kazanılıyor. Fenerbahçe'nin olaya böyle bakmasının daha doğru olacağına düşünüyorum'' dedi.
Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde 8 takımın kaldığını hatırlatarak, ''Herkes Schalke 04'ü istiyordu ama bu takım da iyi. Turun oynamadan geçilmeyeceğini biliyoruz. Fenerbahçe zor işleri başardı. Hiçbir takım yenilmeyecek değil, hiçbir takım elenmeyecek değildir'' diye konuştu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, her şeyin en iyisini düşüneceğini belirten Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim, şunları kaydetti:
''Chelsea'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde finallerde pek göremiyoruz. Bir yere kadar geliyor, ondan sonra yok. 1-0 kazandığınızda rakibi eleyebiliyorsunuz. 90 dakikayı ayrı ayrı düşünmek lazım. Fenerbahçe her şeyi çok dikkatli yaptı. Bundan sonra niye yapmasın? Aşama kaydettikçe güç kazanıyorsunuz. Bugün Fenerbahçe Avrupa'daki ilk 8 takım arasında. Yarın ilk 4 arasında olursa daha da güç kazanacaktır. Her maç 0-0 başlıyor. Atılan gol, alınan puan, her şey çok önemli.''