:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Avcı Usulü Biftek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Malzemeler

Mutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem


6 Parça biftek
200 Gr mantar
1 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivribiber
2 Çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber

Hazırlanışı103.jpg
  • Biftekleri ızgarada veya teflon tavada arkalı önlü kızartın ve bir kenara koyun.
  • Uygun bir tencerede margarini eritin, yemeklik doğranmış soğanı ilave edip birkaç kez karıştırın.
  • Üzerine yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları ekleyin ve 4 dakika karıştırak sote yapın.
  • İçine ince ince doğranmış sivribiberleri ve küçük kesilmiş domatesleri ilave edin.
  • Tuzunu ve karabiberini ekleyin, kapağını kapatıp biraz daha pişirin.
  • Bu sosu bifteklerin üzerine paylaştırıp, servis yapın.