:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bebe?? Yuvaya Tesl? Ed?ld
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
9EF53DA5482969459ACFE01Eb.jpg
1_pix_beyaz.gif1_pix_beyaz.gif
Bebeği sahipsiz değil

14'ünde tecavüzcüsüyle imam nikâhı kıyılan Gülsüm dayaktan bıkıp intihar etti. Geride kalan kız bebeğine devlet sahip çıktı.

14'ünde tecavüzcüsüyle imam nikâhı kıyıldı, 15'inde anne oldu. İmam nikahıyla yaşadığı kişi, resmi nikâh kıymadı. Sürekli dayak yiyen Gülsüm Öztürk, yaşadıklarına dayanamayarak canına kıydı. Genç annenin 3 aylık kız bebeğine ise devlet sahip çıktı. Malatya'da henüz 14 yaşındayken pazarcılık yapan 18 yaşındaki A.T. tarafından kaçırılan Ümmi Gülsüm Öztürk, aile büyüklerinin araya girmesiyle tecavüzcüsüyle imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladı. A.T.'den sürekli dayak yiyen Öztürk, 3 ay önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ancak yaşadıkları, gördüğü şiddet, günden güne daha çekilmez hale geliyordu. Bebeği henüz 20 günlük ve yediği dayağın izlerini yüzünde taşırken, A.T. tarafından babaevine götürülüp, bırakıldı. Ümmi Gülsüm'ün babası Şerafettin Öztürk'ün şikayeti ile A.T., "Reşit olmayan kızla birden fazla ilişkiye girmek, kızlık bozmak" suçundanD2FCA711F294164F83818D30b.jpgtutuklanarak cezaevine konuldu.

YUVAYA TESLİM EDİLDİ
Çocuk yaşta dünyası kararan Ümmi Gülsüm Öztürk, girdiği bunalım sonucu iki gün önce Yeşiltepe Seyran Mahallesi'ndeki babasına ait evde kuru sıkıdan bozma tabanca ile intihar etti. Ümmi Gülsüm Öztürk'ün "İkranur" adını verdiği 3 aylık bebeğine ise devlet sahip çıktı. Bebek, önceki gece geç saatlerde çocuk yuvasına teslim edildi. Malatya Sosyal Hizmet İl Müdürü Murat Konan, bebeği devlet koruması altına aldıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Bebeğin nüfus cüzdanının çıkarılması için kısa sürede gerekli işlemler başlatılacak. Ailenin durumu göz önünde bulundurulup, çocuğun daha iyi ortama kavuşması için Sevgi Çocuk Yuvası'na getirdik. Bir süre bakımına burada devam edilecek. Daha sonra bebekle ilgili gerekli kararı vereceğiz."