:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: aS YaRaLaRıMı DuVaRLaRıNa..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sanki beni biLmezmiş gibi bakıyorsun yüzüme.. anLamsız manasız. Ne vakit sevişMek geLse akLına kaçıyorum senden.. Bedenine değiL yüreğine karışMaLarım var benim..Bu yüzden sözcükLerim kafir bu yüsden en dipsiz kuyuLardan sana eL değmemiş ışık yüzü görmemiş cümLeLer topLayı cıkartıyorum.. GeLme üstüme.. Ben bu ömrü sana değmeden tüketebiLirim.. Sana böyLesi yakın. Seni böyLesi uzak yaşayabiLirim..Ne vakit akLın takıLsa sevişme isteğine sana arSız cümLeLer kuruyorum.. ezberim ii değiL. GüzeL şiirLeri biriktirip sana bagıra bagıra okuyamıyorum. cümLeLer var senin için.. Sana içimdeki sana dair ne varsa hoyratca söyLüyorum. akLından cıksın istiyorum sevişme isteğin.. sırtımda bi güzeL sözLer bohcası yok..
Dokunma Bana..

GöLge biLgisi oLmuşLuğumdan değiL, ışığıda unutmadım.. Sen bir karanLık ırmagı değiLsin bende.. Ya gözLerin.......
ahhh onLarLa titreyişim.. Ben seni dokunmadan sevmeyi seviyorum.. Hani iLişsem sana sanki bu büyü bozuLacak.. sanki iksirLi suLar döküLecek.. Sanki sihirLi dokunmuş değnek kırıLacak..

Ne sen kuşatabiLeceksin bedenimi ne şeytan..
işgaLLerde savaşLarda kuşatmaLarda karşıdır bedenim..YaLnız yürek fetihLerim var benim.. KadınLarı sevdim haLa sevmekteyim.. acıLarım var onLardan topLadığım.. Kapanmaz ve çiğ yaraLarım.. Ne sessizce giden bir yara bırakmadan gitti.. Ne hoyratca geLen yaraLarımı öptü.. GeLen birdi gidende.. Yüreğimin duvarLarına acıLarından astıLar.. Ben bir acı cıkartma yiniydim onLarca.. onLar bende hüzün dökme baharLarıydı.. Sararan son sancıLı yaprakLarını bana bırakıp yeni baharLara cevirdiLeryeşerecek tomurcukLarını.. Güneşe bakan çiçekLeri gibiydiLer...
Sırtını dönüp karanLığıma cıkıp gittiLer..

Şimdi bana dokunma...
As yaraLarımı duvarLarına..
Bırak Sende Son Sararan sancıLı yapragını buLvarLarıma.
Ve Çık GiT..
ÇüNKü..
Ne Sen KuşatabiLeceksin

ne de başkası..
Ben seni dokunmadan sevmeyi seviyorum.. Hani iLişsem sana sanki bu büyü bozuLacak.. sanki iksirLi suLar döküLecek.. Sanki sihirLi dokunmuş değnek kırıLacak..

Ne sen kuşatabiLeceksin bedenimi ne şeytan..
işgaLLerde savaşLarda kuşatmaLarda karşıdır bedenim..YaLnız yürek fetihLerim var benim..


Yüregine saqLik yine cok guzel olmus tskLer
Çok anlamlıydı şiir tadında kalman dileğiyleWink