:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Kalplerimizi Aç ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Yaratıcımız, kalplerimizi
tüm insanlar arasında huzur ve güvene aç.
Yaratıcımız, kalplerimizi
dünyanın bütün çocuklarını şefkate ve korumaya aç.
Yaratıcımız, kalplerimizi
varedilene saygı duymaya, verdiğin nimetleri bilmeye aç.
Yaratıcımız, kalplerimizi
aramızda ayrıncılığı, dehşeti ve korkuyu yok etmeye aç.



Allahım,
bize rahmet kapılarını aç.
O büyük buluşmada, acaba huzurunda, habibinin huzurunda bizler ne durumda olacağız? Acaba şu günahkar gözlerimiz, Seni, sevgili Peygamberimizi görebilecek mi? Yoksa kör mü olacağız? O güzel halkanın uzaklarında kalan çaresizlerden, nasipsizlerden mi olacağız? "Nasıl yaşıyorsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz." buyuruyor Rasul'ün!.. Yarimiz ol, yardımcımız ol. Hayatımıza dol, bizi Sen kuşat! Seninle yaşayıp, Seninle ölmek istiyoruz! Ölümümüz sana kavuşmak olsun!
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Allah'ım! Seni seviyoruz. Buna göz yaşlarımızı şahit tutacağız. Ama istiyoruz ki, bizim Seni nasıl sevmemizi istiyorsan, Seni öyle sevdir bize!
Biz, Sana âidiz, Allah'ım! Bu ne harika bir duygu!.. Bize, küçüklüğümüzü ve hiçliğimizi duyuran, ama sonsuz güven ve mutluluğu yaşatan, o tatlı rahmetinin altında kaybolmak istiyoruz.
Bizi sev, sevdir, sevindir! Sevdiklerinle eyle, sevdiklerinden eyle... Seni sevmeyi, Seni seveni sevmeyi, sana yaklaştıracak ameli sevmeyi bize nasib et! Senin için öğrenmeyi, yaşamayı ve öğretmeyi bize nasib et!
Sevginle var ettiğin varlığımızı, Sana teslim etmenin verdiği mutluluğu sonsuza kadar devam ettir ki, Sana olan şükrümüz son bulmasın!
Dokunmanı isterdik titrek kalbimize... Göz yaşlarımıza dokunmanı... Sevmeni isterdik bizi de.. İbrahim -aleyhisselam-'a "Halilim", Hazret-i Muhammed -sallallahu aleyhi ve sellem-'e "Habibim" dediğin gibi..
Ya da küçük hizmetçin, küçük kulun olmak istediğimiz için.. Seni anlatan dil, Sana ağlayan göz, Seni seven kalp olmak istediğimiz için...


***AMİN..AMİN..ECMAİN***
(Amin) Eywallah arkadaşım..
Yaratıcımız, kalplerimizi
varedilene saygı duymaya, verdiğin nimetleri bilmeye aç.


Yaratıcımız, kalplerimizi
bize bahşettiğin o harika kitabını, özümseyerek, anlayarak okumaya anlamaya aç...

Teşekkürler,güzel arkadaşım,Allah(cc) senden razı olsun...
Aminn ....
Hoşgörüye, affetmeye, anlamaya, anlatmaya, görmeye, duymaya, hissetmeye, anlayışlı olmaya, karşılıklı konuşabilmeye, dürüstlüğe, insanlığa,......

Saymakla bitmiyor, bitmeyecek gibi değil mi? Ne çok şeye AÇ'ız ve yüreğimizin ne çok şeye AÇ'ılması gerekiyor değil mi?

Paylaşımın, bize hissettirdiklerin için teşekkürler...
Rica ederim son, ne demek ..

Amin amin ya ecmain ..

Rabb'im cümlemizden razı olsun ..