:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sen....Bendeki Sen ! (UMARIM BEGENIRSINIZ )
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
:$Anlatamiyor dilim kurup kurup cumlelerimi bastan sona bozyorum herseferinde.Aciz kaliyor duygularimin karsisinda kelimelerim.Ah bir tarifi olsa , ah bir imkani olsada su yuregim dokulse sana , bendeki sana dair ne varsa , kirginliklar, sevgim ,askim , hepsi birer birer dile gelse karsinda lâl olan dilime tercuman olsalar.
Bilirmisin nasil tararim saclarimi sen gelmeden once , bilirmisin nasil suslenirim sana , kalbim kipir kipir , kalbim firtinali, kalbim alev alev olur sen gelmeye yakin. Hani o kapidan girisin , karsinda durur kalbim ,kesilir nefesimde sen anlamassin yarim...Hele o dokunusun , o yanagima kondurdugun masum opucugun yokmu beni benden alirda bilmessin .
Kimi zaman name olur , sarki olur dokulur dilimden , kimi zaman siir olur akar kagida murekkebimden duygularim. Belki sen abarttigimi dusunursun , her sana seni seviyorum dememde. Ahh ne hafif kalir bu cumle bile sana asinaligimin karsisinda. Mubtelayim , tutkununum , tutukluyum sana ... Yok yok biliyorum sevmiyorsun benim seni sevdigim kadar .Yada seviyorsun belli etmiyorsun . Vah benim yuregim vah !! Goruyormusun nekadar caresizim karsinda .

Bir bakisin yetti yar sen bilmessin , tek bir bakisin. Hani o masa basinda , basini kaldirip masumca bir bakisin yetti yar . Beni benden aldi beni sana saldi !
Ne cok kirginliklar var sen bilmessin icimi .Sen bilmessin hassasligimi .Bana dokunsan kirilirm farkinda olmassin .Sen beni bilmessin yar .
Sen sunu bil yeter zaten ; ben sana deli, ben sana asina
ben sana mecbur amma ben kirildigimda tas olurum .Deli aillanir , mecburluguma inat basaririm sensizligi .Deme sakin icinden sen bensiz yapamassin diye , sensizlik aci sensizlik zor , dusunmesi bile dunyanin tum yuklerini uzerime yuklemeye yetiyor . Ama ben oyle bir benki ezdirmem kendimi sana .Ask beni sevgiyle ezer hasretle ezerde gururuma gelince durur orda . Zaten bosa dememisler askta gurur olmaz diye .Ama bilirim ben beni bilirimde haksiz olsan bile gelirim sana .Dayanamam ; kiyamamki yar sana . Sanmaki bu boyle gider hep bamtelime basma ozaman sende , bende biterim ...

Biliyorum sende dayanamassin bana , sende yapamassin bensizligi . ozlersin ikinci gunun sonunda .

Hersey anlamsiz , hersey kifayesiz , hersey sessiz , faydasiz bilirim . Yokki icimdekileri sana anlatmanin imkani .Bir ihtimal koy kalbimi kalbinin uzerine ve dal gozlerime belki anlarsin . Bak yine soyluyorum umarim kizmassin ;
Seyy ben ........ben SENI COK SEVIYORUM !!! :$


bugun ticaret dersinde yazdim bunu Big Grin
tşkrr hos bi paylaşim guzel olmus
tesekur ederim begenmene sevindim Smile
seven çirtler bolumune bksana neler vrrr
tmm bakiyim Smile
baktim cok hoslar eline saglik Smile
Yüreğin sevgisini asla kaybetmesin abim,yüreğine sağlık...
sagol bi allah razi olsun okuyan gozlerine saglik Smile
.....................
GüzeL oLmuş, teşekkürLer.
Sayfalar: 1 2