:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: haydi git
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Demek gidiyorsun öyleyse git
Beni yalnızlığımla bırak, arkana bile bakma haydi git. Kapat kapılarını kalbinin. ben yoksam başkalarıda olmasın.Hani o büyük sevgimiz? nerde o benim deli sevgilim. Uğruna adaklar adadığım, rüyalarıma girmesi için sayıkladığım buluşacağımız günleri tek tek saydığım. Göz yaşım, deli sevdam, umutsuz aşkım. Anıları tazelemek neye yarar bilmem bu vakitten sonra. Elimi tuttuğun koca kuaşadası caddesi, gözlerime baktığın güvercinada, dilleri yokki konuşsunlar söylesinler sevgimizi.
Üzerinde saatlerce denizi izlediğimiz sahil, beni ilk öptüğün özdere. İlk yemek yediğimiz ege port ve daha niceleri .... Elimden tutmak için verdiğin o çaba, kıskançlık triplerin kulağıma fısıldadığın her hece, aşkımla biten her cümle şimdi gidicem diyorsun öyleyse durma git.
Hatırlatmayacaksa bu kadar anı beni yada sevmemişsen benim seni sevdiğim gibi yanımda olmuşsun olmamışsın neye yarar. Arkana bile bakma durma git. Merak etme bu deli kızın kalbi sevmeye alıştığı gibi unutmayada alışır. Acı çeker içi yanar üzülür elbet zaman gelir her acı unutulur..........Haydi artık git.
Gitmesin ama SadSad
gitti amaBig Grin