:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: komik yazılar:)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İlk yemege çikisimizda cep telefonu çaldi. Elini çantasina atti.Kurcaladi, kurcaladi. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlübulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklaridan: 'Evde mi biraktim acaba?' Onun tam aradigim kiz olduguna karar verdim.

6. His...
6. His filmini izledin mi dedim. Hayir ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok begendim dedim. simdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazim önce dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artik görüsmüyoruz.

Öncelik...
Evlenmeyi düsündügü erkek arkadasinin ''benden önce biriyle oldun mu?''sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabini vererek evlilik umutlarini magmalara atan hatunun gerçek sarisin oldugunu söylememe bilmem gerekkaldi mi?

Çaylar demli olsun...
Geçenlerde köyde komsunun evinin önünden geçiyordum. Yasli amca hanimina söyle dedi: 'Hanim suyu isit; olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.

Danger...
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazisini görüp de'Allah'in akillisi, tanker yazacagina danger yazmis' diyen ve arkasindan kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?

Efendi Çocuklar...
Lütfen bir alkis da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydin ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunlari çok severim,mankenlerle falan dedikodulari çikmiyor, terbiyeli çocuklar' dedi. Confusedirit:Confusedirit:
Efendi Çocuklar...
Lütfen bir alkis da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydin ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunlari çok severim,mankenlerle falan dedikodulari çikmiyor, terbiyeli çocuklar' dedi.
Confusedirit:Confusedirit:

bunu arkadaşımın babannesi yanımda dedi aynısını hemde Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Çaylar demli olsun...
Geçenlerde köyde komsunun evinin önünden geçiyordum. Yasli amca hanimina söyle dedi: 'Hanim suyu isit; olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim


hepsi birbirinden komik yaaaaa süper
kupa kızı suyu ısıt nescafeleri aldım Big Grin geliyom Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin evet çok komikler...